Στην τελική ευθεία

By  |  0 Comments

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν τώρα στην πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης δοκιμών. Μάλιστα το νέο, τετράθυρο, πολυτελές compact coupe χρησιμοποιεί ένα στοιχείο αυτοπροβολής στις δοκιμαστικές διαδρομές του στην περιοχή του Μονάχου.

Εξάπτοντας ακόμα περισσότερο την περιέργεια των περαστικών για το εντυπωσιακό, πολύχρωμο καμουφλάζ των μοντέλων δοκιμών, ο μεγάλος QR κωδικός στις εμπρός πόρτες οδηγεί τα έκπληκτα βλέμματα στον ιστότοπο www.bmw.com/2-series-gran-coupe. Πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της Σειράς 2 Gran Coupe στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles το Νοέμβριο του 2019, αυτός ο κεντρικός ιστότοπος θα προσφέρει στους επισκέπτες συνεχή ενημέρωση με ανακοινώσεις και νέες πληροφορίες για το πρωτοποριακό, πολυτελές αυτοκίνητο. Το λανσάρισμα της BMW Σειράς 2 Gran Coupe στην παγκόσμια αγορά αναμένεται την άνοιξη του 2020.

Coupe κομψότητα με 4 πόρτες για την πολυτελή compact κατηγορία.

Η BMW φέρνει τη φιλοσοφία του τετράθυρου coupe που ήδη απολαμβάνει τεράστια επιτυχία στις ανώτερες αυτοκινητιστικές κατηγορίες στην πολυτελή compact κατηγορία. Η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe γιορτάζει την άφιξή της με φρέσκα στοιχεία εξατομίκευσης, υψηλή αισθητική και συναισθηματική απήχηση, σε συνδυασμό με μία καινοτόμα φιλοσοφία ελέγχου/λειτουργίας, πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας, άριστη καθημερινή χρηστικότητα και δυναμικές επιδόσεις. Η εντυπωσιακή μετεξέλιξη της φόρμας ενός κλασικού sedan υποστηρίζεται από την προηγμένη αρχιτεκτονική εμπρόσθιας κίνησης της BMW και μοιράζεται μία σειρά από προηγμένες τεχνολογίες με την πρόσφατα λανσαρισμένη, νέα BMW Σειρά 1. Όπως το βασικό πολυτελές-compact μοντέλο της οικογένειας, η BMW Σειρά 2 Gran Coupe χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία πλαισίου και καινοτόμα συστήματα ελέγχου που ανεβάζουν τον πήχη στη δυναμική συμπεριφορά και την ευελιξία.

Καινοτόμο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με τεχνολογία ARB .

Ένα όπλο στη φαρέτρα του νέου αυτοκινήτου είναι η τεχνολογία ελέγχου ολίσθησης ARB (near-actuator wheel slip limitation) γνωστή από το BMW i3s (κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο μικτό κύκλο: 14,6 – 14 kWh/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 0 g/km). Το ARB χρησιμοποιεί αισθητήρα ολίσθησης τοποθετημένο απευθείας στη μονάδα ελέγχου του κινητήρα (ECU) αντί για την αντίστοιχη μονάδα του συστήματος DSC (Dynamic Stability Control). Καταργώντας τις μεγάλες διαδρομές για τη μετάδοση του σήματος, οι πληροφορίες μεταδίδονται με τριπλάσια ταχύτητα, ενώ ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι η ολίσθηση του τροχού τίθεται υπό έλεγχο ακόμα και δέκα φορές πιο γρήγορα. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία ελέγχου πρόσφυσης συνδυάζεται με το σύστημα BMW Performance Control (κατανομή ροπής εκτροπής) που επίσης περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, προσφέροντας μία άμεση και έντονη οδηγική εμπειρία, τόσο με εμπρόσθια κίνηση (FWD) όσο και με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive της BMW M235i xDrive (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 7.1 – 6.7 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 162 – 153 g/km). Το σπορ κορυφαίο μοντέλο εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα στην οικογένεια του BMW Group, αποδίδοντας 225 kW (306 hp). Επίσης συνοδεύεται στάνταρ από το νέο μπλοκέ διαφορικό Torsen, που προσφέρει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο σπορ αίσθηση, μέσω μερικής εμπλοκής των εμπρός τροχών.

Εντυπωσιακές γραμμές και προηγμένη συνδεσιμότητα.

Η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe διαθέτει κομψές, σπορ γραμμές, προηγμένη συνδεσιμότητα και άφθονους χώρους. Επομένως, έχει όλα τα προσόντα για να προσελκύσει νέους πελάτες – κατοίκους πόλεων και λάτρεις του design – στην οδηγική απόλαυση BMW. Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe είναι σχεδιασμένη ως παγκόσμιο μοντέλο και αποτελεί μία ελκυστική προσθήκη στη γκάμα, κυρίως σε αγορές με ιδιαίτερη προτίμηση στο sedan αμάξωμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.