Το «3o Moonlight Heritage»

By  |  0 Comments

Πλησιάζει η ώρα για την καθιερωμένη ετήσια νυχτερινή εκδήλωση που  διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ιδιοκτητών Παλαιών Οχημάτων Πελοποννήσου (Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.) το «3o Moonlight Heritage» για κλασσικά / ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύργου καλύπτοντας μια απόσταση 90χλμ περίπου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες διαδρομές και χωριά της περιοχής κάτω από το σεληνόφως.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τις τετράτροχες και δίτροχες “κυρίες” του παρελθόντος τόσο πριν την εκκίνηση στην Πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο όσο και κατά μήκος της διαδρομής σε Πράσινο, Φωναΐτικα, Βροχίτσα, Χειμαδιό, Σόπι, Καράτουλα, Μουζάκι, Κουτσοχέρα, Λάνθι, κ.α. καθώς και μετά τον τερματισμό.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κατασκευής από 01.01.1931 έως και 31.12.1989, όπως επίσης και Potentially Historic/ Youngtimer οχήματα κατασκευής έως 31.12.1999 των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του διοργανωτή, σύμφωνα με τον κανονισμό της εκδήλωσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «3o Moonlight Heritage» πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής τους και να καταβάλουν το Δικαίωμα Συμμετοχής (70€ ανά 2μελές πλήρωμα) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Γερμανού 40 – Τηλ. & fax: 2621028650) ή στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς.

Για συμμετοχές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν καθημερινά το Γραφείο της Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. ώρες 19:00-21:00 καθώς και όλες τις ώρες μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο facebook και στο e-mail: sfipop@gmail.com.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.