Το Διεθνές στο τελικό στάδιο

By  |  0 Comments

Ίσως η πιο σημαντική εκδήλωση της χρονιάς για την λέσχη, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ, που αποτελεί φέτος μέρος του διεθνούς πρωταθλήματος CEERT, είναι στα τελικά στάδια σχεδίασης. Η εκδήλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί θα αναδείξει και τον πρωταθλητή του CEERT 2019 καθώς είναι ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος!

Ο αλυτάρχης Γιώργος Βάλληνδας, έχει «οργώσει» την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ελλάδας και έχει σχεδιάσει μοναδικής ομορφιάς διαδρομές και απαιτητικές Ειδικές Δοκιμασίες για τους συμμετέχοντες στην κατηγορία SUPER TROPHY, για το 3μερο ράλλυ που θα έχει επίκεντρο την Λίμνη Πλαστήρα.

Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους του Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2019 θα λάβει χώρα στις 12.00 το μεσημέρι την Πέμπτη 26/9 από την Λαμία όπου θα συγκεντρωθούν τα πληρώματα. Την πρώτη μέρα οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια διαδρομή που θα τους περάσει από τα Λουτρά Υπάτης, την Μονή Αγάθωνος, την Μακρακώμη, τον Άγ. Γεώργιο, τα Φουρνά, την Ρεντίνα, την Λίμνη Σμόκοβου και θα καταλήξουν στην Λίμνη Πλαστήρα όπου θα διαμένουν οι συμμετέχοντες. Η δεύτερη μέρα θα «ταξιδέψει» τα πληρώματα στο Γεφύρι Τρικάλων, την Ελάτη, το Περτούλι και τα Μετέωρα για να καταλήξει πάλι στην Λίμνη Πλαστήρα. Την τρίτη μέρα η διαδρομή θα μας περάσει μέσα από το καταφύγιο Άγριας Ζωής Μέγδοβα, τα Άγραφα και επιστροφή στη Λίμνη Πλαστήρα για το τέλος του αγωνιστικού σκέλους και το γεύμα gala (απονομής στους νικητές των δύο κατηγοριών). Η τέταρτη και τελευταία μέρα θα δώσει στα πληρώματα την ευκαιρία για μια ωραία, ξεκούραστη βόλτα γύρω από την μοναδικής ομορφιάς Λίμνη Πλαστήρα πριν την επιστροφή.

Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2019 (26-29 Σεπτεμβρίου 2019) θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα με μοναδικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή. Η εκδήλωση που αποτελεί το πιο σημαντικό Regularity Rally της χρονιάς για τη λέσχη μας, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό φέτος γιατί συμμετέχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής - Κεντρικής Ευρώπης CEERT στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία. Το πρωτάθλημα Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης στοχεύει να γίνει το πιο σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει τα καλύτερα πληρώματα από όλη την Ευρώπη για να συμμετάσχουν. Οι χώρες αυτές προσφέρονται για τις πανέμορφες διαδρομές που διαθέτουν και την μοναδική φιλοξενία που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες. Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τις πρωταθληματικές εκδηλώσεις του CEERT 2019 είναι οι ακόλουθες: 20 - 23/4/19 - Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) 7 - 9/6/19 - Βουλγαρία Ιούλιος - Ουγγαρία (η ημερομηνία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα) 30/8 - 1/9 - Ρουμανία 26 - 29/9 - Ελλάδα (το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ). Καθώς το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι χρονολογικά ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος CEERT (26-29 Σεπτεμβρίου) σίγουρα θα είναι και ο πιο συναρπαστικός γιατί σε αυτόν θα κριθεί και το πρωτάθλημα και θα γίνει και η μεγάλη απονομή στους νικητές. Περισσότερα σύντομα.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα ηλικίας άνω των 30 ετών αλλά και youngtimers. Για το διαγωνιστικό σκέλος, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των γνωστών κατηγοριών SUPER TROPHY (Regularity) και CLASSIC TROPHY (Touring) με λιγότερες δοκιμασίες και χαμηλότερες ΜΩΤ σε ορισμένες Ειδικές Διαδρομές. Έπαθλα απονέμονται και στις δύο κατηγορίες όπως προβλέπει ο ισχύων κανονισμός.

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα για τα μέλη της λέσχης ανέρχεται σε €490, για τα μη μέλη €530 και για τα προπολεμικά οχήματα €400. Για νέα σε ηλικία πληρώματα (κάτω των 30 ετών) παρέχεται έκπτωση 30%. Το παράβολο περιλαμβάνει την παραμονή στα ξενοδοχεία, τα έξοδα διοργάνωσης, τα έπαθλα, την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και το γεύμα γκαλά της απονομής.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

http://www.philpa.gr/images/%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97__%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%97%CE%A3_%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%95%CE%A3_2019.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.