Δούρος – Ιατρίδης στο βάθρο

By  |  0 Comments

Με μία θέση στο βάθρο (δεύτερη) και μερικές καλές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε το Sibiu Rally Romania (15-17/8) . Οι Τάσος Δούρος – Ιούλιος Ιατρίδης με το Mini του 1975, κατατάχθηκαν στη δεύτερη θέση, σε έναν αγώνα που είχε από όλα!

Αγώνας με αμφισβητήσεις, γαστρεντερίτιδες, τεχνικά προβλήματα και ανατροπές ως το τέλος, τέλεια τοπία όμως χαρακτηρίζεται το Ράλλυ που διοργανώθηκε στη Ρουμανία και εντάσσεται στο Διεθνές Πρωτάθλημα Ανατολικής – Κεντρικής Ευρώπης CEERT, στο οποίο λαμβάνουν μέρος λέσχες από την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Τουρκία.

Συμμετείχαν συνολικά 36 πληρώματα από πολλές χώρες, Ελλάδα, Ρουμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Γερμανία και από τις γειτονικές Τουρκία και Ιταλία. Το παλαιότερο αυτοκίνητο ήταν του 1920, ένα Renault Torpedo.

Το Ράλλυ είχε συνολικά 430 χιλιόμετρα και περιφερειακά της πόλης Sibiu, σε υπέροχες και δύσκολες ορεινές διαδρομές. Μάλιστα έφτασε μέχρι υψόμετρο 2.043 μ. στη πόλη Balea Lac.

Οι Ράλλης- Μπάρμπου με Volvo 244 ήταν στην 7η γενικής, ενώ οι Κατοχιανός – Κοτζιάς με το γνωστό Escort ήταν στην αμέσως επόμενη θέση. Ενδέκατοι κατατάχθηκαν οι Αλεβιζόπουλος – Νίκος Καλογεράς με το άψογα προετοιμασμένο Fiat 128 Rally και 17οι οι Βελάνης – Οτανσεάλα με την Mercedes 230 SL. Τέλος, στην 20η θέση κατατάχθηκαν οι Δημήτρης και Γιάννης Καλογεράς, με την Alfa Romeo GT Junior του 1972.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://www.raliulsibiului.ro/wpn/wp-content/uploads/2019/08/SRR-Rezultate_Clasice_General.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.