Λαγός τον Σεπτέμβριο (upd)

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων αναβιώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 8/9/2019 την Ανάβαση Βούλας, το φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό». 

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, θα διοργανωθεί με τη μορφή rally sprint regularity, μια ήπια μορφή «αγώνα» που προάγει την οδική ασφάλεια και σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα (άνω των 30 ετών) καθώς και youngtimer (20-30 ετών). Επίσης υπάρχει και ειδική κατηγορία Legend με συμβολικό παράβολο για βετεράνους οδηγούς ή σημαντικά ιστορικά οχήματα. Οι συμμετοχές λήγουν στις 2/9 με παράβολο 60 ευρώ για τα μέλη και 70 για τα μη μέλη ΣΙΣΑ.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής στις 10:00. Εκκίνηση, τερματισμός και απονομή θα γίνουν στην πλατεία ‘Άλσους, στον Άγιο Νεκτάριο στο Πανόραμα Βούλας. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ.

Η κυκλοφορία επί της οδού Υμηττού από την μπάρα πυροπροστασίας μέχρι το νεκροταφείο θα είναι ελεγχόμενη και η οργάνωση θα παρέχει εντός των παραπάνω ωραρίων αυτοκίνητα συνοδείας για τους επισκέπτες του νεκροταφείου και τους θεατές που θέλουν να προσέλθουν προς τα σημεία παρακολούθησης ή να αποχωρήσουν από την διαδρομή.

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 13 (ΚΥΠΕΛΑ).

1.   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «LEGEND»
Στην εκδήλωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία «Legend» επιλεγμένα αυτοκίνητα κατασκευής έως το 1999, αυτοκίνητα με palmares καθώς και βετεράνοι οδηγοί και συνοδηγοί. (μπορούν να λάβουν μέρος είτε μόνο επιλεγμένα αυτοκίνητα, είτε βετεράνοι με οχήματα χωρίς palmares, είτε συνδιασμός).  Το παράβολο γι αυτά τα πληρώματα ορίζεται στα 30 ευρώ και θα κάνουν 2 αναβάσεις (αντί των 3 που θα κάνουν οι λοιποί συμμετέχοντες) με 1 χρονομέτρηση ανα ανάβαση (στο τέλος) αντί των 2 χρονομετρήσεων ανά ανάβαση που θα κάνουν οι λοιποί συμμετέχοντες (στη μέση & στο τέλος). Στα 3 πρώτα πληρώματα της Legend θα δοθεί ανά ένα κύπελο.

2.    ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 
Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα δημιουργίας ομάδων των 3 αυτοκινήτων ανά ομάδα, για τις οποίες θα υπάρχει πρόσθετη ειδική αθλοθέτηση (εξαιρούνται οι συμμετέχοντες  της κατηγορίας Legend).
Οι ομάδες πρέπει να δηλωθούν το αργότερο έως την Πέμπτη 5/9/2019 στις 20:00.
Το παράβολο συμμετοχής παραμένει το ίδιο και μάλιστα θα ισχύσει η τιμή μέλους ΣΙΣΑ για όλα τα μέλη της ομάδας (60 ευρώ ανά συμμετοχή, δηλαδή συνολικά 180 ευρώ ανά ομάδα). 
Στα 3 πρώτα πληρώματα της ομαδικής κατάταξης θα δοθεί ανά ένα κύπελο ανά πλήρωμα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

https://www.sisa.gr/wp-content/uploads/2019/07/Entry_Form_RSR_2019.pdf

Ο κανονισμός:

https://www.sisa.gr/wp-content/uploads/2019/07/Regulation-RSR-2019.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.