Peugeot by AUTOONE

By  |  0 Comments

Tέθηκε σε λειτουργία η νέα υπερσύγχρονη μονάδα Peugeot AUTOONE, η οποίο αποτελεί εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 30, στο Μαρούσι (Δαχτυλίδι).  

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί τομή για τα ελληνικά δεδομένα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η πελατοκεντρική αντίληψη και η πληθώρα οχημάτων, τόσο test drive, όσο και εκθεμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το το αναδεικνύουν ως ένα κατάστημα πρότυπο για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Η PEUGEOT AUTOONE, με σχεδόν 2.100 τ.μ έκταση, φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών, καθώς θα τους παρέχει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης και θα τους φέρνει σε επαφή με ποικίλα ερεθίσματα: από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας τόσο των επιβατικών όσο και των επαγγελματικών αυτοκινήτων, μέχρι και τη δυνατότητα αγοράς μοναδικών αξεσουάρ από την Boutique της Peugeot. Επίσης, θα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα απευθύνεται σε εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων. Εκεί θα παρουσιάζονται τόσο επιβατικά, όσο και επαγγελματικά αυτοκίνητα με προσανατολισμό τους επαγγελματίες και τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε εταιρείας. Τέλος, θα δίνεται δυνατότητα test drive σε όλα τα μοντέλα της Peugeot σε κάθε έκδοση ή κινητήρα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.