Όλα έτοιμα για το Φθινοπωρινό

By  |  0 Comments

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του MyKteo Άμφισσας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο τεχνικός έλεγχος του MyKteo 7ου Φθινοπωρινού Ράλλυ. Ο αγώνας που ρίχνει την αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος χώματος, και προσμετράει στο Πρωτάθλημα Ιστορικών διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το MyKteo. Χορηγοί, επίσης είναι η Seajets και οι 4 Τροχοί.

Από τη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου πέρασαν και τα 55 αυτοκίνητα που δήλωσαν συμμετοχή, με τους οδηγούς να εμφανίζονται χαρούμενοι για την κατάσταση των ειδικών διαδρομών και αισιόδοξοι για τις καιρικές συνθήκες. Η συνέχεια περιελάμβανε την Πανηγυρική Εκκίνηση στις 20.30 στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Αγία Ευθυμία» (10.05 km) στις 09:30 και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις «Καρούτες» (20.58 km-ώρα έναρξης 10:38). Μετά από το ενδιάμεσο σέρβις, τα πληρώματα θα διέλθουν για δεύτερη φορά από την Αγία Ευθυμία και τις Καρούτες, με την πέμπτη και τελευταία ειδική διαδρομή, αυτή της Άμφισσας στις 16:08 (14.29 km – Power Stage), να πραγματοποιείται μία φορά και να κλείνει το αγωνιστικό μενού. Μετά από 5 συνολικά ειδικές διαδρομές και 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.48, όπου θα γίνει γνωστός ο Πρωταθλητής Ελλάδος της φετινής χρονιάς. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 18.30.

Χρήσιμο εργαλείο για τους θεατές που επιθυμούν να επισκεφτούν τον αγώνα αποτελεί ο διαδραστικός χάρτης, τον οποίο μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: https://cutt.ly/MwnGB1U . Υπενθυμίζεται πως ο δρόμος κλείνει 90 λεπτά πριν τη  διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Το θέαμα προμηνύεται χορταστικό στις ειδικές διαδρομές της Ιτέας! Αγώνας με 5 αυτοκίνητα προδιαγραφών R5, με μια πλειάδα Group N αυτοκινήτων, με αρκετούς δικίνητους-πιστολέρο, αλλά και με πολλά Ιστορικά αυτοκίνητα δε χάνεται! Ραντεβού στο βουνό!

Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.