Σύσκεψη και ελπίδες

By  |  0 Comments

Σε ευρεία σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη συμμετείχε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (Ο.Μ.Α.Ε.) και η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας (Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.) το απόγευμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, με θέματα συζήτησης την κίνηση και την πιστοποίηση των Ιστορικών Οχημάτων.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών του υπουργείου, υπηρεσιακοί παράγοντες, οι Πρόεδροι της Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α. και της Ο.Μ.Α.Ε. Δημήτρης Βερναρδάκης και Δημήτρης Μιχελακάκης αντίστοιχα, καθώς και ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος, πρόεδρος της ΦΙΛ.Π.Α.

Η συνάντηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, είχε προπαρασκευαστικό σκοπό, ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη θεσμοθέτηση των περαιτέρω κινήσεων που θα επιλύσουν τα εν λόγω ζητήματα και θα διευκολύνουν τους κατόχους των Ιστορικών Οχημάτων στη χώρα μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.