Από το χιόνι (video)

By  |  0 Comments

Ο τίτλος είναι κλεμμένος από την ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα. Έχουν περάσει 26 χρόνια. Τότε με τα πόδια, τώρα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Γιατί είναι πολλοί είναι οι μύθοι που «περιτριγυρίζουν» τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πέραν εκείνου που αφορά στην περιορισμένη αυτονομία τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα σύγχρονα ΕVs είναι λιγότερο απολαυστικά στην οδήγηση σε σχέση με τα συμβατικά – και σε συγκεκριμένες μάλιστα συνθήκες, όπως η οδήγηση σε χιόνι ή πάγο, λιγότερο αποτελεσματικά.

Είναι όμως έτσι;

Τους μύθους αυτούς έρχεται να καταρρίψει η Ford με το νέο – εμπνευσμένο από την Mustang – ηλεκτρικό SUV της, το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη κιόλας χρονιά εξασφαλίζοντας κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και καταιγιστικές επιδόσεις σε συνδυασμό με αυτονομία άνω των 600 χλμ.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το σχετικό βίντεο από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του νέου ηλεκτρικού SUV της Ford στο παρακάτω βίντεο:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.