Όλα έτοιμα για το Παλάδιο

By  |  0 Comments

Με τη διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις  <<Mr. KTEO>>,  στη Γέφυρα Ασπροπύργου, ξεκίνησαν οι διεργασίες του αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο.

Όλα είναι έτοιμα για το 40ο Ράλλυ Παλάδιο, που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου στις 11:00 από την Νέα Πέραμο Μεγάρων, όπου και θα τερματίσει το ίδιο βράδυ στις 20:12.

Στο μεταξύ, τα πληρώματα και τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα πέρασαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου από τη διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, που φιλοξενήθηκε ιδανικά, όπως και πέρυσι, στις εγκαταστάσεις  <<Mr. KTEO>>, στη Γέφυρα Ασπροπύργου. Από τη διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου πέρασαν 35 πληρώματα τα οποία θα λάβουν εκκίνηση το επόμενο πρωί της 23 Νοεμβρίου στις 11:00.

Υπενθυμίζεται, πως το 40ο Ράλλυ Παλάδιο αποτελείται από 9 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 61,74 χιλιομέτρων, ενώ αποτελεί τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 40ο Ράλλυ Παλάδιο, τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Μεγαρέων – Μάνδρας Ειδυλλίας και την υποστήριξη της Κοινότητας Νέας Περάμου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.