Πρεμιέρα για Kamiq

By  |  0 Comments

Το ολοκαίνουργιο SKODA KAMIQ κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019», που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας. Το νέο compact SUV της SKODA θα έχει κυρίαρχη θέση στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο της μάρκας, στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας της έκθεσης. Τρία SKODA KAMIQ, δύο με κινητήρα βενζίνης και ένα με κινητήρα πετρελαίου, στην πλούσια έκδοση Style και με διαφορετικά επίπεδα επιπλέον εξοπλισμού, θα τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών καθώς η πρεμιέρα του KAMIQ είναι ένα από τα highlights της εφετινής έκθεσης.

Πρεμιέρα όμως και για το ανανεωμένο SUPERB ενώ δυναμικό παρών και από τα best-seller SUV της μάρκας, το ΚΑROQ, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2019» και το KODIAQ, το πιο μεγάλο SUV της SKODA. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το επίσης νέο πεντάθυρο χάτσμπακ, της SKODA, το SCALA.

Το περίπτερο της SKODA, συνολικής επιφάνειας 427 τ.μ., δίνει μία πλήρη εικόνα της νέας εποχής της μάρκας, με μοντέλα που διακρίνονται για το εντυπωσιακό τους design, την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία. Πιο αναλυτικά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα παρακάτω μοντέλα:

  • KAMIQ STYLE 1.0 TSI 116PS
  • KAMIQ STYLE 1.5 TSI 150PS DSG
  • KAMIQ STYLE 1.6 TDI 116PS DSG
  • FABIA MONTE CARLO 1.0 TSI 95PS
  • SCALA STYLE 1.0 TSI 116PS
  • KAROQ STYLE 1.5 TSI ACT 150PS DSG
  • KODIAQ L&K 2.0 TDI 190HP DSG 4×4
  • OCTAVIA STYLE 2.0 TDI 150PS
  • SUPERB STYLE 2.0 TDI 150PS DSG

Φυσικά, πιστή στην παράδοσή της, η SKODA, αγκαλιάζοντας το motto ‘’We love cycling’’ ως αναπόσπαστο στοιχείο του DNA της μάρκας, φιλοξενεί στο περίπτερο ως εκθέματα και δύο ποδήλατα SKODA, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης συνεχίζεται το «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με το οποίο η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της SKODA, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ! Το πρόγραμμα παρέχει σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 €, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2. Χαρακτηριστικά, το όφελος για ένα SCALA είναι 1.500 €, για ένα KAROQ είναι 3.500 € ενώ για ένα KODIAQ φτάνει τις 5.000 €. Το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της SKODA και φυσικά, κατά της διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της SKODA.

Η έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών). Θα διαρκέσει 9-17 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-21:00.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.