Σταθμός φόρτισης στο Χαλάνδρι

By  |  0 Comments

Η ENGIE τοποθέτησε ένα διπλό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά γραφεία της Vodafone, στο Χαλάνδρι, προωθώντας τις καινοτόμες λύσεις ηλεκτροκίνησης. Με αυτή την ενέργεια, προσφέρει στους εργαζομένους και τους επισκέπτες της Vodafone την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και στους «πράσινους» τρόπους κινητικότητας. 

Ο σταθμός φόρτισης είναι ένας διπλός φορτιστής της εταιρείας EVBox. Πρόκειται για την κορυφαία παγκοσμίως Ολλανδική εταιρεία κατασκευής σταθμών φόρτισης και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης, η οποία αποτελεί από το 2017 μέλος του Ομίλου ENGIE. Ο σταθμός φόρτισης που τοποθετήθηκε είναι το μοντέλο BusinessLine, με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων.

Η Vodafone δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη βιώσιμη κινητικότητα και στις καλές πρακτικές προς το περιβάλλον. Στις πολλές δράσεις της, έρχεται να προστεθεί και η «στροφή» που κάνει προς στην ηλεκτροκίνηση με την ενέργειά της αυτή, δηλαδή την τοποθέτηση του διπλού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της EVBox.

Για την ENGIE Hellas: Στην Ελλάδα η ENGIE δραστηριοποιείται στο χώρο των Ενεργειακών Υπηρεσιών, της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management & Τεχνική Συντήρηση), της Ηλεκτροκίνησης και σε λύσεις IoT οι οποίες συνδέονται με την Ενεργειακή Διαχείριση και το Facility Management. Κύκλος εργασιών το 2018: 17,3 εκ. ευρώ. Εργαζόμενοι: 230.

Για τον Όμιλο ENGIE: Ο Όμιλός αποτελεί παγκόσμια αναφορά στην ενέργεια χαμηλών εκπομπών άνθρακα και στις υπηρεσίες. Η φιλοδοξία είναι να αποτελέσει τον παγκόσμιο ηγέτη στη μετάβαση των πελατών της σε μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Στηρίζεται στις κύριες δραστηριότητές (ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αέριο, υπηρεσίες), ώστε να προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις “as a service”.

Κύκλος εργασιών το 2018: 60.6 δις ευρώ. Εργαζόμενοι: 160.000.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.