Με όνομα βαρύ και ιστορία

By  |  0 Comments

Το απόγευμα της Δευτέρας έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων του Πάνου και του Ηλία Καμμένου, η οποία διατηρεί την επωνυμία, «Η. Καμμένος ΑΕ», στη λεωφόρο Συγγρού.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ήταν από τους πλέον γνωστούς εμπόρους αυτοκινήτων κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Συνεχίζει την παράδοση ο εγγονός Ηλίας.

Η εταιρία Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. υπήρξε πρωτοπόρος στο εμπόριο του αυτοκινήτου για παραπάνω από 40 χρόνια ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1960. Έχοντας δραστηριοποιηθεί στο χώρο με δεκάδες αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έρχεται σήμερα ανανεωμένη, να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.

Στο ισόγειο του κτηρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων.

Μάλιστα ο πολύ αδυνατισμένος Πάνος Καμμένος με ανάρτηση στο Twitter είχε προαναγγείλει τα εγκαίνια της έκθεσης στις 27 Ιανουαρίου. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού 196.


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.