Την Κυριακή η Συνάντηση

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 12/1/20 διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ τη καθιερωμένη Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο που παραδοσιακά συνδυάζεται με το καλωσόρισμα του νέου έτους!


Η 23η Συνάντηση Αθήνας είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν. Όπως κάθε χρόνο, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στο χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, ηλικίας από 30 έως 100 ετών, με την γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Μετά την συνάντηση, όποιοι επιθυμούν, θα μπορέσουν να συνεχίσουν με μια βόλτα καθώς, με τον ισχύοντα νόμο, την Κυριακή αυτή επιτρέπεται η κυκλοφορία των Ι.Ο. για χιλιόμετρα συντήρησης.
Ετοιμάστε λοιπόν τα αγαπημένα σας οχήματα, γυαλίστε τα και οργανωθείτε για μία, πολλά υποσχόμενη για τα Ι.Ο. χρονιά.
Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τα αυτοκίνητα και €10 για τις μοτοσικλέτες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ http://philpa.gr/images/ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_2020.pdf

Την Κυριακή 12/1/20 σας περιμένουμε στη καθιερωμένη μας Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο για να καλωσορίσουμε μαζί το νέο έτος. Η 23η Συνάντηση Αθήνας είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν. Όπως κάθε χρόνο, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στο χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, ηλικίας από 30 έως 100 ετών, με την γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μετά την συνάντηση, όποιοι επιθυμούν, θα μπορέσουν να συνεχίσουν με μια βόλτα καθώς, με τον ισχύοντα νόμο, την Κυριακή αυτή επιτρέπεται η κυκλοφορία των Ι.Ο. για χιλιόμετρα συντήρησης. Ετοιμάστε λοιπόν τα αγαπημένα σας οχήματα, γυαλίστε τα και ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη για τα Ι.Ο. χρονιά. Σας περιμένουμε. Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τα αυτοκίνητα και €10 για τις μοτοσικλέτες. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ http://philpa.gr/images/ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_2020.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.