Το νέο Peugeot 2008 δίνει το «παρών»

By  |  0 Comments

Το ολοκαίνουριο SUV Peugeot 2008 έδωσε το «παρών» στην ελληνική αγορά και έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού! Πρόκειται για ένα μοντέλο με ξεχωριστό, δυναμικό design, εντυπωσιακές γραμμές που τραβούν αμέσως τα βλέμματα και ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Από 19.900 ευρώ στα 1.2 λίτρα με 100 ίππους.

Η έλευση του νέου μοντέλου στην ελληνική αγορά συνοδεύεται από μία τηλεοπτική καμπάνια 44 δευτερολέπτων, στην οποία αναδεικνύεται η αισθητική του νέου γαλλικού SUV, παράλληλα με την τεχνολογική εξέλιξη και πρόοδο της PEUGEOT, η οποία επαγρυπνά, ώστε να είναι πάντα μπροστά από τις απαιτήσεις της εποχής. Η καμπάνια τονίζει την «δύναμη της επιλογής», γνωστή ως “Power of Choice” της PEUGEOT, δηλαδή τη δυνατότητα που δίνει στο κοινό της να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει είτε θερμικούς κινητήρες, είτε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, πάντα με γνώμονα την φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και την οικονομία.

Το ΝΕΟ SUV Peugeot 2008  έχει ήδη αποσπάσει μεγάλο αριθμό παραγγελιών, παρά το γεγονός ότι μόλις λανσαρίστηκε και η πορεία του αναμένεται να είναι άκρως επιτυχημένη, όπως και του προκατόχου του.

Το 2008, δανείζεται πολλά από το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 για την Ελλάδα, το 208, ωστόσο την προσαρμόζει απόλυτα στην κατηγορία του. Οπως το i-Cockpit 3D τελευταίας γενιάς, καθώς και εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η μάρκα από πλευράς τεχνογνωσίας. Το νέο μοντέλο προσφέρει την ελευθερία επιλογής μέσα από 3 τύπους κινητήρων: ηλεκτρικό, βενζίνης και diesel, με όλους να εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις μα και χαμηλή κατανάλωση.

Οι κινητήρες βενζίνης βασίζονται στον 3κύλινδρο κινητήρα PureTech 1,2 λίτρων: ● 1,2 PureTech 100 hp με μηχανικό κιβώτιο 6 ● 1,2 PureTech 130 με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8, ● 1,2 PureTech 155 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8.

Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις Diesel, οι τιμές αρχίζουν από 21.400 ευρώ, υπάρχει ο 4κύλινδρος κινητήρας BlueHDi 1,5 λίτρων: ● 1,5 BlueHDi 100 με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ● 1,5 BlueHDi 130 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.