Το νέο ελαστικό EfficientGrip Performance 2

By  |  0 Comments

Η Goodyear λανσάρει το νέο ελαστικό EfficientGrip Performance 2 με 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του και 20% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τη Michelin.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του ελαστικού EfficientGrip Performance 2, η Goodyear παρουσιάζει κορυφαία διαπιστευτήρια απόδοσης Αποτελώντας το διάδοχο του ευρέως γνωστού και με πολλές διακρίσεις EfficientGrip Performance, το νέο ελαστικό απευθύνεται σε οδηγούς αυτοκινήτων με ζάντες από 15” μέχρι 19” οι οποίοι επιθυμούν υψηλή χιλιομετρική απόδοση και κορυφαίες επιδόσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Το ελαστικό παρέχει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση, αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με τον προκάτοχό τουiii, ενώ παράλληλα ξεπερνάει τη Michelin, τον πλησιέστερο ανταγωνιστή τουi στο τεστ χιλιομετρικής απόδοσης, κατά 20%. Επίσης, οι ανεξάρτητες δοκιμές του TÜV SÜD κατέγραψαν ότι το νέο ελαστικό της Goodyear έχει τις μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα συγκριτικά με τα ελαστικά τεσσάρων ανταγωνιστών.

«Το νέο EfficientGrip Performance 2 αποτελεί νέα πρόταση για τους καταναλωτές που θέλουν την υψηλότερη δυνατή χιλιομετρική απόδοση από τα ελαστικά τους διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο επιδόσεων», δήλωσε ο Xavier Fraipont, Αντιπρόεδρος EMEA Product Development για τη Goodyear. «Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις που επιτεύχθηκαν από την ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών μας, οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση με τα ελαστικά EfficientGrip Performance 2. Αυτό το επίτευγμα μας κάνει πολύ υπερήφανους καθώς όχι μόνο οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένες επιδόσεις, αλλά θα συνεισφέρουν και στην προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στην εκτεταμένη διάρκεια ζωής του ελαστικού». 

Μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών δίνουν τη δυνατότητα στο ελαστικό EfficientGrip Performance 2 να παρέχει αυξημένη χιλιομετρική απόδοσηi, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα επιδόσεων:

  • Η υψηλή ελαστικότητα και ευκαμψία του πέλματος βοηθάει στη μικρότερη φθορά των ελαστικών που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

  • μεγαλύτερες λωρίδες στο κέντρο του πέλματος επιτυγχάνουν μεγαλύτερη ακαμψία– προσφέροντας αυξημένη σταθερότητα σε έκτακτες συνθήκες, για ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση.

Το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι διαθέσιμο σε 45 διαστάσεις.


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.