Το νεοαποκτηθέν Skoda Fabia R5

By  |  0 Comments

Αγωνιστική δοκιμή με το νεοαποκτηθέν Skoda Fabia R5 πραγματοποίησε χθες (12/2) ο Γιώργος Ζυμαρίδης.

Ο τρεις φορές κυπελλούχος των EKO Racing Dirt Games ετοιμάζεται για νέες «περιπέτειες» μετά την απόκτηση του κορυφαίου κατά γενική ομολογία αυτοκίνητου της κατηγορίας R5. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου, σε «Ακροπολικές» ειδικές διαδρομές, με στόχο την προσαρμογή του οδηγού στα νέα δεδομένα αλλά και την καλύτερη κατανόηση των απαιτήσεων του αυτοκινήτου από την ομάδα.

Γιώργος Ζυμαρίδης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση της δοκιμής. Το αυτοκίνητο είναι όλα όσα περίμενα και ακόμα παραπάνω. Στην αρχή δυσκολεύτηκα σε σχέση με το βάρος του, μιας που είχα συνηθίσει σε πιο άμεσες αντιδράσεις από τα Crosscar, αλλά προσαρμόστηκα γρήγορα και απόλαυσα κάθε χιλιόμετρο της σημερινής δοκιμής. Έχουμε κάνει συζητήσεις με οδηγούς για την ενοικίασή του σε επιλεγμένους αγώνες, αλλά και σε ολόκληρους θεσμούς, οπότε ανάλογα θα καθοριστεί και το δικό μας αγωνιστικό πρόγραμμα.
Σε κάθε περίπτωση, φέτος θα βρεθούμε στις ειδικές διαδρομές αλλά και σε κάποιους αγώνες των EKO Racing Dirt Games
».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.