‘Tour de Grèce” 2020

By  |  0 Comments

Το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ όπως πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα, ετοιμάζει τον διήμερο αγώνα Regularity ”Tour de Grèce”, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου, οργανωμένο σύμφωνα πάντα με την ποιότητα που διακρίνει τα έμπειρα στελέχη του.

Για το 2020 επέλεξαν την Αρκαδία και τη Λακωνία με επίκεντρο τη Μάνη και τα τοπία άγριας φυσικής ομορφιάς της ανοιξιάτικης νότιας Πελοποννήσου.

Με Συντελεστή 1.5, το TdG αποτελεί τον 3ο Γύρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων. 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον ΔΑΚ της FIA. H χρονομέτρηση έχει ανατεθεί στην ομάδα της Triskelion, όπως και η άμεση έκδοση των online αποτελεσμάτων.

Ο διήμερος αγώνας, περιλαμβάνει συνολικά 400 χιλιόμετρα, με 20  Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 140 Χιλιομέτρων και τουλάχιστον 40 χρονομετρήσεις!

ΟΙ διαδρομές περιλαμβάνουν τμήματα της ορεινής Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας με επίκεντρο τη Μάνη. Αφετηρία η Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη όπου με την υποστήριξη του Δήμου θα εκκινήσει το Α’ Σκέλος του Αγώνα το Σάββατο 09 Μαΐου στις 11:00. Μετά την ανασυγκρότηση στη Καλαμάτα, το πρώτο σκέλος θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 17:00 στο Λιμένι και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 200 χλμ και εκτελέσει 11 ΕΔΑ. Για το βράδυ έχει προγραμματιστεί η Νυχτερινή διπλή ΕΔΑ. Το πρωί της Κυριακής θα εκκινήσει το Β Σκέλος στις 10:30 ακριβώς. Ακόμη 160 χλμ και 7 ΕΔΑ στο πολύχρωμο ανοιξιάτικο τοπίο της Λακωνικής και Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό στην Τεγέα και την Απονομή στο πάρκο του Αρχαιολογικού Χώρου στις 15:30.

Το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ σας προσκαλεί στον διήμερο αγώνα Regularity ''Tour de Grèce'', Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου, οργανωμένο σύμφωνα πάντα με την ποιότητα που μας διακρίνει. Για το 2020 επιλέξαμε την Αρκαδία και τη Λακωνία με επίκεντρο τη Μάνη και τα τοπία άγριας φυσικής ομορφιάς της ανοιξιάτικης νότιας Πελοποννήσου. Με Συντελεστή 1.5, το TdG αποτελεί τον 3ο Γύρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον ΔΑΚ της FIA. H χρονομέτρηση έχει ανατεθεί στην ομάδα της Triskelion, όπως και η άμεση έκδοση των online αποτελεσμάτων. Ο διήμερος αγώνας, περιλαμβάνει συνολικά 400 χιλιόμετρα, με 20 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 140 Χιλιομέτρων και τουλάχιστον 40 χρονομετρήσεις! ΟΙ διαδρομές περιλαμβάνουν τμήματα της ορεινής Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας με επίκεντρο τη Μάνη. Αφετηρία η Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη όπου με την υποστήριξη του Δήμου θα εκκινήσει το Α’ Σκέλος του Αγώνα το Σάββατο 09 Μαΐου στις 11:00. Μετά την ανασυγκρότηση στη Καλαμάτα, το πρώτο σκέλος θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 17:00 στο Λιμένι και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 200 χλμ και εκτελέσει 11 ΕΔΑ. Για το βράδυ έχει προγραμματιστεί η Νυχτερινή διπλή ΕΔΑ. Το πρωί της Κυριακής θα εκκινήσει το Β Σκέλος στις 10:30 ακριβώς. Ακόμη 160 χλμ και 7 ΕΔΑ στο πολύχρωμο ανοιξιάτικο τοπίο της Λακωνικής και Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό στην Τεγέα και την Απονομή στο πάρκο του Αρχαιολογικού Χώρου στις 15:30.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.