H Moto Guzzi V7 III Stone S

By  |  0 Comments

Στην ιστορία του αετού, το γράμμα S συνδέεται με τις σπορ Moto Guzzi της δεκαετίας του ‘70, όπως η επιτυχημένη 750 S του 1974, διάδοχος της V7 Sport του 1971, του αριστουργήματος του σχεδιαστή Lino Tonti, της οποίας οι πρώτες 200 μονάδες είχαν πλαίσιο σε κόκκινο χρώμα.

Εμπνευσμένη από αυτή την πλούσια παράδοση, παρουσιάζεται μία νέα αποκλειστική έκδοση της Moto Guzzi V7 III Stone, με την ονομασία S: μοντέλο περιορισμένης και αριθμημένης παραγωγής, η V7 III Stone S αποτελεί την πιο σπορ και μοντέρνα έκφραση ενός εξαιρετικά επιτυχημένου μοντέλου, που χαρακτηρίζεται από το ουσιώδες στυλ και το περιθώριο για customization.

H Moto Guzzi V7 III Stone S, η μοναδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής στην γκάμα V7 III 2020, πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 750 αριθμημένα οχήματα, αριθμός που αναφέρεται στον κυβισμό του κινητήρα “settemmezzo” (εφτάμησι) από το Mandello.  Ο σειριακός αριθμός κάθε μοντέλου αποτυπώνεται στην τιμονόπλακα.

Τα χαρακτηριστικά που καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμη τη νέα Moto Guzzi V7 III Stone S είναι το ρεζερβουάρ σε στυλ βουρτισμένου χρωμίου που διατρέχει ένας μαύρος δερμάτινος ιμάντας, τα fullLED φώτα, συμπεριλαμβανομένων του προβολέα, του πίσω φαναριού και των φλας. Αυτή η σύγχρονη, τεχνολογική πλευρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκδοση “Night Pack” της V7 III Stone, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη χαμηλωμένη θέση του προβολέα και του πίνακα οργάνων και ένα πιο κοντό και λεπτό πίσω φτερό. Οι νέοι καθρέφτες τύπου bar-end έρχονται να ολοκληρώσουν τη σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Μια ακόμα σπορ πινελιά χαρίζουν οι πολυάριθμες κόκκινες λεπτομέρειες: ο εμβληματικός αετός που δεσπόζει και στις δύο πλευρές του ρεζερβουάρ, τα ελατήρια των αμορτισέρ και η κομψή κόκκινη ραφή στην αποκλειστική αδιάβροχη σέλα, επενδεδυμένη με Alcantara®, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο billet αλουμίνιο και πλαϊνά φέρινγκ αλουμινίου με το ειδικό λογότυπο.

Τα μηχανικά μέρη παρουσιάζονται επίσης εκλεπτυσμένα, με τα καλύμματα των σωμάτων ψεκασμού από βουρτσισμένο αλουμίνιο και τις γυαλισμένες ψύκτρες κυλινδροκεφαλών. Όπως σε όλα τα μοντέλα V7 III Stone, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από  μια ενιαία κυκλική οθόνη με αναλογικό ταχύμετρο και όλες τις άλλες πληροφορίες να εμφανίζονται στην ψηφιακή οθόνη. Επιπλέον, τα ελαστικά Dunlop Arrowmax Streetsmart, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας, σπορ έκδοσης του «εφτάμησι» από το Mandello.

Η V7 III Stone S διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi, με ενδεικτική τιμή λιανικής 9.980€ και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επιπλέον η Moto Guzzi προσφέρει δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο προνομίων με αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.