ΣΙΣΑ και Covid-19

By  |  0 Comments

Ένας από τους βασικούς σκοπούς του ΣΙΣΑ είναι η διοργάνωση καλών αγώνων, για τους οποίους έδωσε σκληρές μάχες την τελευταία διετία ώστε να κρατηθούν ζωντανοί.
Όμως λόγω της πανδημίας του Covid-19 οφείλει να αποφύγει την έκθεση σε κίνδυνο των μελών και φίλων, να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα και να υπακούσει στις οδηγίες του κρατικού μηχανισμού.

Ο σύλλογος έχει προβεί στις εξής ενέργειες και ανακοινώνει τον παρακάτω προγραμματισμό.

   Αγωνιστικά θέματα.
•  Pindos Historic Rally, που θα γινόταν 20-22 Μαρτίου: στάση αναμονής έως ότου ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.
•   Το Ράλλυ Σαλαμίνας που έχει προγραμματισθεί για τις 12 Απριλίου είναι έτοιμο και οι εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση ή την ύφεση του ιού θα οδηγήσουν είτε σε αναβολή είτε σε απόφαση βραχυπρόθεσμης υλοποίησης της εκδήλωσης.
•   Το Ράλλυ Classic Acropolis Legends που έχει προγραμματισθεί για 15-17 Μαΐου είναι πλήρως σχεδιασμένο και η προετοιμασία συνεχίζεται.  Μάλιστα έχει δοθεί και προκαταβολή στο Galini Hotel στα Καμένα Βούρλα. Παρομοίως οι εξελίξεις σχετικά με τον ιό Covid-19 θα οδηγήσουν σε υλοποίηση ή αναβολή.

Λειτουργία γραμματείας και εντευκτηρίου
•   Ο ΣΙΣΑ αναστέλλει μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία του εντευκτηρίου που δεχόταν φίλους και μέλη κάθε Δευτέρα
•   Η Γραμματεία θα λειτουργεί μόνον κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6-9μμ και θα δέχεται μόνον έκτακτες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού.
•   Η Γραμματεία θα εξυπηρετεί τηλεφωνικά ή με e-mail όλες τις υποθέσεις των μελών μας (πχ. ασφαλιστήρια συμβόλαια).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.