Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Kawasaki

By  |  0 Comments

Με τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου σε συνθήκες απαγόρευσης κυκλοφορίας, όπου πολλοί άνθρωποι δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα λόγω της τρέχουσας πανδημίας, η Kawasaki Motors Europe σε συνεργασία με την ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. λαμβάνει μέτρα εν αναμονή της επιστροφής στην ομαλότητα στο μέλλον.

Η Kawasaki Motors Europe για να υποστηρίξει τους ιδιοκτήτες Kawasaki σε όλη την Ευρώπη ανακοινώνει την παράταση της περιόδου εγγύησης για όλες τις νέες – ή σε διάρκεια ισχύος εγγύησης – μοτοσικλέτες, Jet Ski και MULE / ATV (εξαιρουμένης της επαγγελματικής χρήσης), για την περίοδο που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, το χρονικό διάστημα της οποίας θα επανεξεταστεί σε περίπτωση πιθανών περαιτέρω επεκτάσεων της απαγόρευσης.

 Για μοτοσικλέτες, Jet Ski και MULE / ATV της Kawasaki με ημερομηνία λήξης ισχύος εργοστασιακής εγγύησης μετά την 1η Μαρτίου 2020, η περίοδος ισχύος εγγύησης επεκτείνεται για δύο μήνες.

 Αντίστοιχα, για μοτοσικλέτες, Jet Ski και MULE / ATV της Kawasaki που πουλήθηκαν/ταξινομήθηκαν μετά την 1η Μαρτίου 2020, η περίοδος επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης θα οριστεί μέσω ενός προγράμματος που θα τεθεί σε ισχύ όταν οριστικοποιηθεί το χρονικό διάστημα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του ιού Covid-19.

Η TEOMOTO A.E., ως επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα έχει ήδη δρομολογήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε οι νέοι και υπάρχοντες ιδιοκτήτες προϊόντων της Kawasaki να επωφεληθούν από τη δυνατότητα παράτασης της περιόδου εγγύησης για όσο αυτό απαιτηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα στο 210-3410684 / info@teomoto.gr ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Kawasaki στη διεύθυνση www.kawasaki.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.