Η Jaguar Land Rover στη μάχη κατά του Covid-19

By  |  0 Comments

Η Jaguar Land Rover συνεχίζει τις προσπάθειές της για την στήριξη στη μάχη κατά του κορωνοϊού, προσφέροντας επιπλέον 150 οχήματα παγκοσμίως, φτάνοντας σε συνολικό αριθμό τα 308, τα οποία έχουν παρασχεθεί σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής.

Ο Finbar McFall, Διευθυντής Εμπειρίας Πελατών της Jaguar Land Rover, δήλωσε: «Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών μας και των οικογενειών τους εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητά μας. Ως εταιρεία, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας αυτοκίνητα, χρηματικές δωρεές και τεχνογνωσία.

«Αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε την παράδοση προστατευτικών μασκών που παρήχθησαν με 3D εκτυπωτές, οι οποίες αναπτύχθηκαν με το NHS για το προσωπικό της πρώτης γραμμής. Έχουμε επίσης προμηθεύσει 150 επιπλέον αυτοκίνητα παγκοσμίως στους συνεργάτες μας στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας, εκ των οποίων τα 105 παρασχέθηκαν στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των οχημάτων που διατέθηκαν σε μεγαλύτερο από 300. Στην 65ετή συνεργασία μας με τον Ερυθρό Σταυρό δεν βιώσαμε ποτέ κρίση τέτοιας εμβέλειας. Είναι καθησυχαστικό να βλέπουμε πως οι συνδυασμένες προσπάθειές μας κάνουν πραγματικά τη διαφορά, βοηθώντας τους πιο ευάλωτους κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας πανδημίας».

Ο Simon Lewis, Επικεφαλής Αντιμετώπισης Κρίσεων του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που λαμβάνουμε άλλα 105 οχήματα Land Rover που θα μας επιτρέψουν να έρθουμε σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ήταν δυνατό πριν, μέσω των προγραμμάτων μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς περιόδου, προτεραιότητά μας είναι να στηρίζουμε τα πιο ευάλωτα άτομα. Μέσω των τοπικών μας ομάδων, προσεγγίζουμε όσους απομονώνονται για να βεβαιωθούμε ότι δεν αντιμετωπίζουν αυτή την κρίση μόνοι τους. Χρησιμοποιούμε αυτά τα οχήματα για να παρέχουμε πρακτική βοήθεια, όπως για παράδειγμα τακτικό εφοδιασμό τροφίμων και φαρμάκων και παροχή μεταφοράς ασθενών για να βοηθήσουμε άτομα να πάνε προς και από το νοσοκομεία στα επείγοντα ραντεβού».

Ο Glen Burley, Διευθύνων Σύμβουλος του South Warwickshire NHS Foundation Trust, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην Jaguar Land Rover για την ευγενική δωρεά των προστατευτικών μασκών, που θα βοηθήσουν το προσωπικό μας στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση του COVID-19. Η καινοτομία από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς βοηθά το NHS να διατηρεί το προσωπικό μας ασφαλές και προστατευμένο, ενώ παράλληλα φροντίζει τους ασθενείς μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.