Τηλεοπτική καμπάνια της Kosmocar για τα 50 χρόνια (video)

By  |  0 Comments
  • Τηλεοπτική καμπάνια της Kosmocar με αφορμή τα 50 χρόνια της εταιρείας και την απαρχή επιστροφής του κοινωνικού συνόλου σε μία «νέα κανονικότητα»
  • Εμβληματικά αυτοκίνητα του παρελθόντος, σε αρμονική συνύπαρξη με τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα του σήμερα και ακόμα πιο πρωτοποριακά του αύριο, δίπλα σε ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις τριών γενιών Ελλήνων
  • Το σαράντα δευτερολέπτων τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται ήδη, είναι μία ωδή στο συναρπαστικό ταξίδι 50 χρόνων της εταιρείας και στα εξίσου συναρπαστικά ταξίδια που περιμένουν όλους μας

Η Kosmocar χαιρετίζει την απαρχή της επιστροφής σε μία «νέα κανονικότητα», με μία τηλεοπτική καμπάνια που αντικρύζει με αισιοδοξία το μέλλον. Σε ένα τηλεοπτικό spot διάρκειας 40 δευτερολέπτων, με αφορμή τα 50 Χρόνια που συμπληρώνονται εφέτος από την ίδρυση της εταιρείας, παρελαύνουν σε στιγμές δράσης εμβληματικά μοντέλα των μαρκών που εκπροσωπεί η Kosmocar στην Ελλάδα. Με ηχητική συνοδεία από ένα έντονα συναισθηματικό λεκτικό, τα μοντέλα συνδέονται με χαρούμενες στιγμές που χιλιάδες Ελλήνων έχουν βιώσει τα τελευταία 50 χρόνια, ως οδηγοί ή επιβάτες, ενός Volkswagen, ενός Audi, ενός Skoda ή μίας Ducati. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν και με αναφορά στο σήμερα, το spot κλείνει με μία αισιόδοξη ματιά στο μέλλον, που θα μας βρει όλους πιο ισχυρούς ως κοινωνία, έτοιμους για ακόμα πιο συναρπαστικά ταξίδια.          

Με εκκίνηση το 1970, έτος ίδρυσης της εταιρείας, στο τηλεοπτικό spot συνυπάρχουν γλυκά εικόνες από χαρές, έρωτες, γάμους, γεννήσεις και περιπέτειες, σε ένα γαϊτανάκι αναμνήσεων, εμπειριών και συναισθημάτων με μοντέλα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν ταξιδέψει σχεδόν όλους μας. Πενήντα χρόνια ιστορίας και η σημαντική επιχειρηματική παρουσία της Kosmocar στην οικονομία της Ελλάδας, συμπυκνώνονται με μαγικό τρόπο σε μερικά δευτερόλεπτα.  

Και μετά το παρελθόν, το παρόν εκπροσωπείται από μοντέλα που κυκλοφόρησαν στους δρόμους μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά το βλέμμα εστιάζει περισσότερο στο μέλλον. Ένα μέλλον που ξεκινά με μία αισιόδοξη επόμενη μέρα για όλους μας, με πρωτότυπα και ηλεκτρικά μοντέλα να κάνουν ένα τηλεοπτικό πέρασμα, αναφορά στην τεχνολογική πρωτοπορία των μαρκών που εκπροσωπεί η Kosmocar.

Λίγο πριν την κάρτα τέλους, με την έμφαση στα 50 χρόνια της εταιρείας, μια πρώτη γεύση από μία τελείως διαφορετική μορφή αυτοκίνησης από αυτή που γνωρίζουμε. Ένα αισιόδοξο στίγμα για ένα καινοτόμο «αύριο», γεμάτο νέες τεχνολογίες για όλο τον κόσμο. Γιατί σίγουρα άξιζε ένα ταξίδι 50 χρόνων, αλλά τα ταξίδια που έρχονται για όλους μας, αναμένονται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=Pt9_mYn6ZGo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0jICQU3Mlcv2SCVApToJOfmDMnjN0nK6CLnDeh3c3y5UAFrXNO7yh2s30

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.