Η νέα Porsche 911 Targa (video)

By  |  0 Comments

H Porsche παρουσίασε τη νέα 911 Targa. Η γερμανική εταιρεία συνεχίζει μια παράδοση που χρονολογείται από το 1965, αποκαλύπτοντας τη νέα 911 Targa, η οποία αποτελεί την τρίτη κατά σειρά έκδοση αμαξώματος του διαχρονικού μοντέλου της μάρκας μετά τις Coupe και Cabriolet.

Έχει μια αυτόματα ανοιγόμενη οροφή, η οποία ανοίγει και κλείνει σε μόλις 19”. Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 911 Targa 4 και 911 Targa 4S. Στην πρώτη περίπτωση κινείται από ένα εξακύλινδρο τρίλιτρο κινητήρα μπόξερ με δύο υπερσυμπιεστές που αποδίδει 385 ίππους ή 450 ίππους αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 ταχύτητες και με σύστημα τετρακίνησης. Το αυτοκίνητο μπορεί επίσης να εφοδιαστεί με προσαρμοζόμενο cruise control, ενώ η ενεργή ανάρτηση, εκτός από τη δυνατότητα προσαρμογής της απόσβεσης ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να προσφέρεται και με τη δυνατότητα να αυξήσει το ύψος από το έδαφος για καθημερινή χρήση.

Η γερμανική εταιρεία εξοπλίζει τη νέα Targa 4 με τροχούς με διαστάσεις 235/40 R19 και 295/35 R20 και την Targa 4S με ελαστικά 245/35 R20 και 305/30 R21, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Σε ότι αφορά την πέδηση, το «παρών» δίνουν ατσάλινοι δίσκοι με διάμετρο 330 χλστ. και 350 χλστ., σε συνδυασμό με τετραπίστονες και εξαπίστονες δαγκάνες, ενώ προαιρετικά η Porsche εξακολουθεί να προσφέρει τη χαρακτηριστική διάταξη PCCB με κεραμικούς δίσκους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.