Η συνάντηση των Citroen

By  |  0 Comments

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV & Citroen για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος από 5 Ιουνίου έως 8 Ιουνίου πραγματοποιεί την 30η Πανελλήνια συνάντησή για τους φίλους – ιδιοκτήτες 2CV καθώς και ιστορικών Citroen στο συγκρότημα «Τσαμαντάνης Hotel Bungalows» (www.tsamadanis.gr) στη Στυλίδα Φθιώτιδας. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις υγιεινής και ασφάλειας λόγω της πανδημίας κορονοιού και τήρηση αποστάσεων των συμμετεχόντων.

Το «Τσαμαντάνης Hotel Bungalows» είναι ένα παραδοσιακό συγκρότημα με 12 διαμερίσματα και 11 bungalows, τα οποία βρίσκονται λίγα βήματα από τον Κόλπο του Μαλιακού σε κατάφυτο περιβάλλον.

Για τα μέλη και φίλους που θέλουν να κάνουν camping ο χώρος προσφέρεται και γι’ αυτούς και μπορούν να κατασκηνώσουν στο καταπράσινο χώρο του συγκροτήματος.

Το συγκρότημα βρίσκεται στο 233 χλμ. Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Καραβόμυλος) και είναι άμεσα προσβάσιμο από του φίλους που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα.

Για τα μέλη και φίλους που θέλουν να κάνουν κράτηση για δωμάτια θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 2238041138 και αφού ενημερώσουν ότι πρόκειται για την συμμετοχή στην εκδήλωση να κλείσουν το δωμάτιο τους. Για τα μέλη – φίλους που θέλουν να μείνουν με σκηνή ή εντός του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται κάποια κράτηση.

Οι τιμές έχουν ως εξής ανά διανυκτέρευση:

  • Δίκλινο 35 €
  • Τρίκλινο 40€
  • Τετράκλινο 45€
  • Camping 5€ το άτομο.
    Επειδή υπάρχουν λίγα Bungalows, διαμερίσματα και υπάρχει ζήτηση, επικοινωνήστε άμεσα στο παραπάνω αναφερόμενο τηλέφωνο για κρατήσεις.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Παρασκευή 05.06.2020
18:00 : Για τις συμμετοχές από Αθήνα : Αναχώρηση από τα MacDonald’s στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας μετά τα διόδια των Αφιδνών.
21:00 : Άφιξη στο χώρο του συγκροτήματος, και φαγητό σε κοντινή ταβέρνα.
Σάββατο 06.06.2020
10:30 : Για τις συμμετοχές από Αθήνα : Αναχώρηση από τα MacDonald’s στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας μετά τα διόδια των Αφιδνών.
Άφιξη και τακτοποίηση των συμμετεχόντων στο χώρο.
Για όσους ήδη παρευρίσκονται στο χώρο της συνάντησης από την Παρασκευή, αλλά και για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου, θα επισκεφθούμε την παραλία «Ράχες» για πρωινό ρόφημα, μπάνιο.
19:00-19:30 : Καλωσόρισμα και γνωριμία με φίλους, καθώς και πώληση αναμνηστικών ειδών από το μαγαζί της Λέσχης. Συγκέντρωση όλων των αυτοκινήτων στο προαύλιο χώρο για φωτογράφιση τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας.
19:30 : Αναχώρηση με προορισμό την πόλη της Στυλίδας για μία ευχάριστη έκπληξη.
20:30- μέχρι πρωίας: Party που θα ανακοινωθεί ο τόπος και χώρος διεξαγωγής του στην συγκέντρωση.
Κυριακή 07.06.2019
10:30 : Συγκέντρωση των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο και αναχώρηση για την περιοχή Σπερχειάδος, Επίσκεψη στην Υπάτη και την Ιερά Μονή Αγάθωνος με το γνωστό μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
12:00 : Αναχώρηση από την Ιερά Μονή Αγάθωνος και ακολουθώντας την διαδρομή χωρίς διόδια επίσκεψη στον Μπράλο και φαγητό σε ταβέρνα που θα ανακοινωθεί στην συγκέντρωση.
18:00: Επιστροφή στο χώρο του συγκροτήματος και ανάπαυση.
21:00: Δείπνο σε διαθέσιμη ταβέρνα της περιοχής ή σε άλλο διαθέσιμο χώρο που θα ανακοινωθεί στην συγκέντρωση.
Δευτέρα 17.06.2019
Μετά το πρωινό αναχώρηση ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα δοθούν στην διάρκεια της εκδήλωσης.
Η λέσχη έχει υποβάλει αίτημα μέσω της ΕΟΦΙΛΠΑ για την έκδοση αδείας εκ μέρους της τροχαίας και του υπουργείου για την συμμετοχή των αυτοκινήτων με ιστορικές πινακίδες στην εκδήλωση και αναμένουμε την έκδοση της. Μετά την έκδοση θα σταλεί ηλεκτρονικά προς όλα τα μέλη και φίλους.

Επίσης, Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της λέσχης μέσω email στο info@2cvclub.gr ή στο κινητό 6944585633 Δημήτρης Αμούργης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.