Νέα διαδικασία για κάρτα FIVA

By  |  0 Comments

Η κάρτα FIVA, ίσως το πιο αναγνωρίσιμο διεθνές έγγραφο για τα ιστορικά οχήματα εκδίδεται τώρα ακόμα πιο απλά και γρήγορα!

Αποκτήστε τώρα την κάρτα FIVA και απολαύσετε το ιστορικό σας όχημα άμεσα καθώς μπορείτε να παραλάβετε μαζί με τις πινακίδες ΦΙΛΠΑ και το νέο προσωρινό Πιστοποιητικό FIVA, που εκδίδεται γρήγορα και απλά και σας καλύπτει μέχρι την έκδοση της κανονικής, δεκαετούς διάρκειας κάρτας FIVA.

Η κάρτα FIVA εκδίδεται από τη FIVA (FEDERATION INTERNATIONALE VEHICULES ANCIENS) και περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το ιστορικό όχημα, αναφέρεται στο ιστορικό του οχήματος, περιγράφει τις τυχόν μετατροπές που έχουν γίνει μετά την αρχική κυκλοφορία του και πιστοποιεί τα παραπάνω με την ιδιότητα και το κύρος ενός ανεξάρτητου οργανισμού με ημερομηνία και ονοματεπώνυμο του υπευθύνου για τον έλεγχο.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ FIVA

  • Αναλυτική πιστοποίηση των χαρακτηριστικών του οχήματος από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο, ανεξάρτητο οργανισμό.
  • Οι τυχόν μετατροπές συνοδεύουν την κάρτα με αναλυτικό ιστορικό.
  • Τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες του οχήματος είναι συνδεδεμένα χωρίς περιθώρια παρερμηνείας.
  • Σημαντικά μικρότερο κόστος ασφάλισης.
  • Αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος όχι ως παλαιού οχήματος, αλλά ως ιστορικού ή ως Youngtimer ανάλογα με την περίπτωση.
  • Στην Ελλάδα, η κάρτα FIVA είναι απαραίτητη προκειμένου να πιστοποιηθεί ως ιστορικό όχημα από την Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ.
  • Η διεθνής αυτή πιστοποίηση επιτρέπει την είσοδο του οχήματος σε ζώνες οικολογικής προστασίας.
  • Η ορισμένης διάρκειας (10 έτη ή μετά από αλλαγή του ιδιοκτήτου) ισχύς, αυξάνει την αξιοπιστία της κάρτας.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ FIVA YOUNGTIMER (για οχήματα από 20 έως 29 ετών)

Θα βρείτε την αίτηση για έκδοση κάρτας FIVA Youngtimer, στο www.philpa.gr/Αιτήσεις. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση και να την καταθέσετε στην πρωτότυπη μορφή της στα γραφεία της λέσχης. Τα οποία ανοίγουν και πάλι από την Τετάρτη 27/5. Για την υποβολή της αίτησης, θα χρειαστεί να προσκομίσετε πέραν των υπολοίπων, επιπλέον 3 εκτυπωμένες έγχρωμες φωτογραφίες του οχήματος, πλαγιομετωπικές από την πλευρά του οδηγού, σε διαστάσεις 9X13 εκ..

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@philpa.gr και στο 210-6534700.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.