To 49ο Διεθνές Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

To 49ο Διεθνές Ράλλυ έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί (αν όλα πάνε καλά) 24 – 27 Σεπτεμβρίου 2020 στη Κεφαλονιά. Όπως πάντα, το ράλλυ θα είναι της κατηγορίας FIVA A’ event (under the supervision of a FIVA Steward).

Το ράλλυ θα εκκινήσει από την Πάτρα που βολεύει και τους ξένους συμμετέχοντες που καταφθάνουν με τα ferry boat από την Ιταλία.

Tην πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις διαδρομές της Δυτικής Πελοποννήσου, τους γνωστούς ως “δρόμους του οίνου” και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την αρχαία Ολυμπία.

Αργότερα το απόγευμα τα πληρώματα θα μεταβούν στην Κυλλήνη για το πέρασμα με ferry boat για την Κεφαλονιά.

Τις επόμενες τρεις μέρες οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις πανέμορφες διαδρομές στο νησί της Κεφαλονιάς που θα τους περάσουν μέσα από πολλά γραφικά χωριά και θα ανέβουν στο ιστορικό βουνό Αίνος με υψόμετρο 1.830 μ. και το προστατευόμενο φυσικό πάρκο.

Το ράλλυ θα τερματίσει το απόγευμα της Κυριακής και θα ακολουθήσει το γεύμα gala απονομής. Μετά την απονομή οι συμμετέχοντες θα πάρουν το ferry για την Κυλλήνη. Οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να διαβούν έγκαιρα για την Πάτρα για να επιβιβαστούν στα ferry για την επιστροφή τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οχήματα κατασκευής μέχρι το 1990 και Youngtimers (εκτός συναγωνισμού).

Οι συμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν να διαγωνιστούν στις κατηγορίες “Super Trophy” ή “Classic Trophy”. Η κατηγορία “Super Trophy” έχει περισσότερες Ειδικές Διαδρομές και υψηλότερες ΜΩΤ ενώ η κατηγορία “Classic Trophy” που ακολουθεί τις ίδιες διαδρομές, είναι πιο “χαλαρή” με λιγότερες δοκιμασίες και χαμηλότερες ΜΩΤ.

Οι διαδρομές του ράλλυ θα είναι συνολικά 500 χλμ. για όλες τις κατηγορίες.

Το κόστος συμμετοχής (που θα ορισθεί σύντομα) θα περιλαμβάνει διαμονή για δύο άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για 4 μέρες (3 διανυκτερεύσεις), το ferry boat Κυλλήνη- Κεφαλονιά, ασφάλεια αγώνα, οδική βοήθεια, τα οργανωτικά έξοδα και το γεύμα gala της απονομής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.