Drive in για Ιστορικά!

By  |  0 Comments

Τα ιστορικά οχήματα είχαν την τιμητική του χτες στην μεγάλη οθόνη! Δεν είναι αυτό που νομίζετε! Απλά πήραν τις θέσεις τους το βράδυ της Κυριακής στο πρώτο drive-in φεστιβάλ στο πλαίσιο του θερινού Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, για την προβολή της ταινίας “The Great Gatsby” (Ο υπέροχος Γκάτσμπι). Προτεραιότητα για αυτή την προβολή, όμως, είχαν τα πάντα αγαπημένα μας ιστορικά αυτοκίνητα.

Η βραδιά διοργανώθηκε από κοινού με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (ΕΟΟΕ).

Η είσοδος στο drive in σινεμά είναι δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν πρώτα εγγραφή στο glyfada.gr/drivein.

Εφόσον – 24 ώρες πριν από την έναρξη κάθε εκδήλωσης – οι θέσεις δεν έχουν καλυφθεί, θα γίνονται δεκτές και οι αιτήσεις επισκεπτών.

Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας

«Έρχεται. Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας! Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού. Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις», γράφει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε!», προσθέτει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.