Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€!

By  |  0 Comments
  • Με στιλ και χαρακτήρα, η Alfa Romeo Giulietta, είναι πλέον πιο προσιτή από ποτέ με τιμή από 15.990 ευρώ.
  • Παράλληλα το μοντέλο είναι διαθέσιμο με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 1η δόση το 2021, καθώς και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. που περιλαμβάνει και υπηρεσία οδικής βοήθειας.
  • Η προσφορά που περιλαμβάνει εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ για τη γκάμα του μοντέλου, είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Στιλ, προηγμένη αρχιτεκτονική και οδηγική ευχαρίστηση. Η συνταγή της AlfaRomeo Giulietta είναι αυθεντική και τυπική για τη θρυλική Ιταλική μάρκα. Η Giulietta είναι μια αυθεντική Alfa Romeo που εστιάζει στον οδηγό, προσφέροντας παράλληλα τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ενός premium συμπαγούς οικογενειακού αυτοκινήτου. Τώρα με τιμή από 15.990 ευρώ και ένα πλήρες πακέτο προνομίων, η απόκτηση μιας Alfa Romeo Giulietta είναι πλέον πιο προσιτή από ποτέ.

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η γκάμα του μοντέλου με κινητήρες Turbo, βενζίνης και diesel, είναι διαθέσιμη με εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021. Τέλος τα αυτοκίνητα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια, με την ισχύ των καλύψεων να φτάνει έως τα 160.000χλμ., δίνοντας το περιθώριο για απολαυστικές διαδρομές χωρίς κανένα άγχος και περιορισμό.  

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι το παραπάνω πακέτο προνομίων συνδυάζεται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού “Super” της Giulietta το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων:

  • Ζάντες αλουμινίου 16’’
  • Προβολείς ομίχλης
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη
  • ESP με Brake-Assist και Hill Assist
  • Cruise control με Speed Limiter
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος
     
    Παράλληλα με τα παραπάνω στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, η Alfa Romeo Giulietta εφοδιάζεται  με το σύστημα παραμετροποίησης AlfaD.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης eQ2, σύστημα διεύθυνσης Active Dual Pinion και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Στοιχεία που εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης, αμεσότητα στις εντολές του οδηγού και βέβαια την οδηγική απόλαυση που μόνο μια αυθεντική Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.   
     
    Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4ΤΒ 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων) ή τον κινητήρα diesel 1.6JTD 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων), ενώ οι τιμές τους διαμορφώνονται από τις 15.990 (βενζίνη) και από τις 17.990 – 18.990 ευρώ (diesel με μηχανικό – αυτόματο κιβώτιο).  
     
    Περισσότερες πληροφορίες για την Alfa Romeo Giulietta και τη νέα προσφορά είναι διαθέσιμες στο www.alfaromeo.gr 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.