Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Everesting 10000m Challenge»

By  |  0 Comments

Το παγκόσμιο challenge «Everesting 10.000m», ολοκλήρωσε ο ποδηλάτης Τάκης Ξούρης, που επέλεξε αυτό τον τρόπο, προκειμένου να περάσει το μήνυμα για μια bike-friendly πόλη και κοινωνία, σε συνεργασία με τη SKODA Greece.

Το εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε συμβολικά την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, είχε διάρκεια 18 ωρών συνεχόμενης ποδηλασίας, προκειμένου να συμπληρωθεί η συνολική υψομετρική άνοδος 10.000 μέτρων και ξεπερνώντας έτσι το όρια του Everest, διανύοντας συνολικά πάνω από 300 χιλιόμετρα.

Αρκετοί ποδηλάτες – και όχι μόνο – βρέθηκαν στον Υμηττό για να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και για να κάνουν μέρος της διαδρομής, με το Νίκο Παπαγγελή, παρα-ποδηλάτη της Skoda Greece Team να αποτελεί μία ξεχωριστή παρουσία.

Ο νεαρός παρα-αθλητής «φώναξε» με τον τρόπο του, την επιθυμία να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να μπει η ποδηλασία στη ζωή των Αθηναίων, ως μέσο άσκησης και μετακίνησης στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας!

Η SKODA στήριξε τον παρα-ποδηλάτη στην προσπάθειά του, αφού η ποδηλασία είναι μέσα στο DNA της, από τα πρώτα χρόνια ζωής της. Το πάθος της μάρκας για την ποδηλασία καταδεικνύεται στην πλατφόρμα We Love Cycling και υπό την στέγη της έχει ακόμη, τους τριαθλητές Τζένη Μπουλμέτη και Χρήστο Γαρέφη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.