Το νέο Ιndian Challenger

By  |  0 Comments

Το νέο Ιndian Challenger είναι επιτέλους εδώ , και ανεβάζει αισθητά το επίπεδο για τις Αμερικάνικες Μοτοσυκλέτες. Η Indian Motorcycle, η πρώτη Αμερικανική Εταιρία Μοτοσυκλετών, επαναπροσδιορίζει το Αμερικάνικο bagger με την παρουσίαση του νέου της μοντέλου 2020 Indian Challenger – έναν εντυπωσιακό  συνδυασμό American muscle οχήματος, προηγμένης τεχνολογίας και μοναδικής άνεσης, προσφέροντας μια πραγματικά ακαταμάχητη οδηγική εμπειρία.

Το Challenger φέρνει την επανάσταση συνδυάζοντας, μεταξύ άλλων, εντυπωσιακή σιλουέτα, premium design και water cooled V-twin μηχανή για τα πιο δυναμικά και ταυτόχρονα smooth rides!

Απευθυνόμενοι στους πιο ενημερωμένους & επιλεκτικούς αναβάτες, οι σχεδιαστές της Indian Motorcycle δεν αρκέστηκαν απλά στο ότι το Challenger υπερτερούσε του ανταγωνισμού του, ούτε στο ότι πετύχαινε την μέγιστη απόδοση.

‘’Το Indian Challenger προσφέρει ένα νέο επίπεδο απόδοσης, για αναβάτες που γνωρίζουν ότι ακόμη και οι μικρότερες λεπτομέρειες κάνουν τεράστια διαφορά’’, ανέφερε o Reid Wilson, αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle.

“Σκοπός μας ήταν να κατασκευάσουμε μια μοτοσυκλέτα που θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα standards στην κατηγορία των bagger σε ό,τι αφορά δύναμη, οδηγική συμπεριφορά, άνεση και τεχνολογία.

There is a new Challenge(r) in town….και σας περιμένει να το ανακαλύψετε στην έκθεση της Indian Motorcycle, Λ. Βουλιαγμένης 90 στη Γλυφάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.