Έναρξη λειτουργίας του πρώτου “experience store” με e-Bikes της Kosmoride

By  |  0 Comments
  • Το πρώτο “experience store” της Kosmoride, της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας της Kosmocar που είναι αφιερωμένη στα ηλεκτρικά ποδήλατα, ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μαρούσι
  • Οι φίλοι των e-Bikes μπορούν να γνωρίσουν 6 από τις καλύτερες μάρκες e-bikes, σε ένα μοντέρνο χώρο με μοναδικό design
  • Εξειδικευμένο προσωπικό διαθέσιμο να μυήσει κάθε ενδιαφερόμενο στη νέα μορφή αστικής μετακίνησης και να βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου e-Bike για κάθε περίπτωση
  • Δυνατότητα test-ride για όλα σχεδόν τα e-Bikes της έκθεσης
  • Παρέχονται ειδικά προγράμματα απόκτησης e-Bike, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστη επιδότηση τα 800 €, σύμφωνα με το πρόσφατο νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση
  • Το πρώτο κατάστημα της Kosmoride βρίσκεται στην Ανδρέα Παπανδρέου 21, παράδρομο της Αττικής Οδού, στο Μαρούσι

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati και πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη λειτουργία του πρώτου δικτύου, εξειδικευμένων καταστημάτων εισαγωγής και διάθεσης e-Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) στην ελληνική αγορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Kosmoride.

Το πρώτο κατάστημα της Kosmoride άνοιξε πριν από λίγες ημέρες τις πύλες του στο Μαρούσι Αττικής, στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου 21 και αποτελεί το μοναδικό, εξειδικευμένο κατάστημα αποκλειστικά για e-Bikes που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα από κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο, όπως Stromer, Riese & Muller, Moustache, Ducati,  Giant και Lacros.

Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο χώρο αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνητη ποδηλασία, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μυηθούν στο κόσμο των e-Bikes με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, να κάνουν test ride με το e-Bike της προτίμησής τους και να προμηθευτούν είδη του απαραίτητου εξοπλισμού που ταιριάζει στα ηλεκτρικά ποδήλατα κάθε τύπου – City, Mountain, Trekking, Cargo – αλλά και στο lifestyle του κάθε πελάτη. Επίσης, η εξειδικευμένη σειρά των Cargo e-Bikes της Kosmoride, προσφέρει ιδανικές λύσεις σε επαγγελματίες και νέες οικογένειες.

Με στόχο να εισαγάγει στην ελληνική αγορά μια νέα αντίληψη αστικής μετακίνησης που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις πόλεις, η Kosmoride προσφέρει στο πρώτο της experience store στο Μαρούσι, προνόμια για την απόκτηση ενός e-Bike, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 800€, εγγύηση μέχρι 5 χρόνια και ασφαλιστική κάλυψη. Εξίσου σημαντικό είναι ότι στο κατάστημα της Kosmoride ο αγοραστής θα βρει πλήρεις υπηρεσίες after sales και εξειδικευμένο service για το e-Bike του.

Το επιχειρηματικό πλάνο της Kosmoride περιλαμβάνει σταδιακή ανάπτυξη σε όλη τη χώρα με τη λειτουργία experience shops (εξειδικευμένα, αποκλειστικά καταστήματα) και concept stores.  Η έναρξη λειτουργίας του δεύτερου experience store, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, στα τέλη Σεπτέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα και τα e-Bikes, καθώς και για ραντεβού για test ride, επισκεφθείτε τη σελίδα της Kosmoride. https://kosmoride.gr/.

Τα websites των μαρκών e-Bikes που βρίσκει κάποιος στο πρώτο experience store της Kosmoride, σήμερα:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.