Η Tesla στην Ελλάδα!

By  |  0 Comments

Βλέπει κίνητρα στην Ελλάδα η Tesla και έρχεται! Θέλει να οργανώσει την παρουσία στη χώρα μας. Με αγγελία που δημοσίευσε, η αμερικανική εταιρεία ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της να ανοίξει ένα σημείο πώλησης στη χώρα μας, αναζητώντας τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το κατάστημά της στην Αθήνα.

Η αγγελία αφορά στη θέση του υπεύθυνου πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, προδιαγράφοντας την πρόθεση της Tesla να δημιουργήσει ένα showroom στην Αθήνα και ενδεχομένως μια μονάδα συντήρησης και επισκευής των μοντέλων της το οποίο θα καλύψει την ελληνική επικράτεια.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των δραστηριοτήτων της Tesla στην Ελλάδα, ωστόσο, κρίνοντας από τη δημοσίευση της αγγελίας, η κίνηση-ματ της αμερικανικής φίρμας δεν θα αργήσει.

Οι θέσεις που έχουν ανοίξει στη χώρα μας για την στελέχωση των δραστηριοτήτων της Tesla είναι συνολικά δύο και αφορούν το τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών της αμερικανικής φίρμας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Tesla σχετικά με την πρόσληψη του υπευθύνου πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών στη χώρα μας.

As we prepare for our exciting new entry in to Greece, we are looking to recruit a number of Tesla Advisors to join our brand new team in Athens.

As a Tesla Advisor it is your responsibility to offer seamless customer service throughout the entire customer journey. You have relentless determination to succeed and you are driven by the mission of Tesla to accelerate the world’s transition to sustainable energy. You act as a pioneer for Tesla products, sharing your knowledge and building lasting relationships.

You are part of a larger sales team who works closely and flexibly on all tasks. You are expected to cooperate frequently and display a one-team mentality to achieve sales and delivery targets.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.