Jeep Compass με family bonus 15.000 ευρώ!

By  |  0 Comments
  • To Jeep Compass αποτελεί ένα απόλυτα ολοκληρωμένο SUV που συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα της Jeep με την πρακτικότητα και την ευρυχωρία που αναζητά μια οικογένεια.
  • Η Jeep επέλεξε τις ιδανικές εκδόσεις του Compass για τρίτεκνες οικογένειες, προσφέροντας για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ιδιαιτέρως πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με συνολικό όφελος που ξεπερνά τις 15.000* ευρώ.

Η συνταγή που ακολούθησε η Jeep® για το νέο Compass ήταν απλή. Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει τη μάρκα το απόλυτο σημείο αναφοράς στα οχήματα SUV, οι μηχανικοί και σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μεγάλες δόσεις τεχνολογίας και δημιουργικότητας, έτσι ώστε να προσφέρουν ένα απόλυτα ολοκληρωμένο C-SUV, με αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, απόλυτα εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών 438 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Στοιχεία που αναζητά κάθε οικογένεια, ενώ ειδικότερα για τις τρίτεκνες οικογένειες όπου οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερο αυξημένες,  τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνονται ακόμα πιο αναγκαία. 

Βασιζόμενη σε αυτά τα δεδομένα, η Jeep, επέλεξε τις πλέον κατάλληλες εκδόσεις από πλευράς κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, έτσι ώστε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους. Ιδανική επιλογή αποτελούν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές (320-380Nm στις 1.750σ.α.λ.), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας. Η υψηλή απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (20.000χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.

Αντίστοιχα οι επιλεγμένες εκδόσεις για τρίτεκνες οικογένειες, χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle) έτσι ώστε, τόσο στις καθημερινές διαδρομές, όσο και στις μεγαλύτερες αποδράσεις, όλη η οικογένεια να απολαμβάνει κορυφαίο επίπεδο άνεσης.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4×4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200* ευρώ. Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Στην γκάμα ανήκει και το περίφημο Trailhawk της φωτογραφίας. Και αυτό με τον προαναφερόμενο δίλιτρο diesel κινητήρα. Με 170 ίππους και 400 (!) ΝΜ ροπής. Έχει υποβληθεί σε μία σειρά εξαντλητικών δοκιμών, ώστε να πάρει το σήμα-έγκριση Trail Rated. Για την ακρίβεια έχουν πιστοποιηθεί οι επιδόσεις του σε πέντε διαφορετικούς τομείς: απόσταση από το έδαφος, ελκτική πρόσφυση, ελευθερία άρθρωσης αναρτήσεων, ευελιξία και πέρασμα από βαθύ νερό. Η έκδοση Trailhawk διακρίνεται με τους ειδικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω οι οποίοι προσφέρουν μεγαλύτερες γωνίες εισόδου και εξόδου. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος που αγγίζει τα 216 χλστ., σε συνδυασμό με τις ποδιές προστασίας και τα Mud&Snow ελαστικά, εγγυώνται ότι το Compass δε θα «μασήσει» πουθενά. Το όλο παρουσιαστικό συμπληρώνεται από το σήμα Trail Rated ψηλά στα φτερά, τα μαρσπιέ Rock Rails by Mopar, τη διχρωμία στο καπό με αυτοκόλλητο Black Hood, αλλά κι από το χαρακτηριστικό κόκκινο γάντζο ρυμούλκησης Jeep.

*Η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.