Κουνέλης στο τετράγωνο!

By  |  0 Comments

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Regularity Arcadian Camp Rally (RAC), ένας όπως αποδείχθηκε εξαιρετικός αγώνας, σχεδιασμένος από τον ικανό και έμπειρο Σπύρο Μουστάκα. Με νικητές τον Δημήτρη και τον Άγγελο Κουνέλη και το Starlet της φωτογραφίας.

Σκληρός όσο έπρεπε, ταχύς με πληθώρα ειδικών διαδρομών και χρονομετρήσεων, χωρίς υπερβολικά χιλιόμετρα απλών. Τα κατάφερε περίφημα λοιπόν η Regularity Master με την αρωγή του Σ.Ι.Σ.Α. Και το κυριότερο, τα αποτελέσματα ήταν αξιόπιστα και ταχύτατα, αφού βγήκαν με δορυφόρο.
Άξιοι νικητές στον αγώνα των 380 χλμ. οι αδελφοί Κουνέλη με 99,7 βαθμούς ποινής, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιάννης Κατσαούνης – Μαθιός Μανσόλας με το γνωστό Golf και 165 βπ, και οι Άρης Γεωργουσόπουλος – Ελένη Παπανικολάου με Toyota Supra και 222,9 βπ. Συμμετείχαν 15 πληρώματα.
Επόμενο σημαντικό ραντεβού στην κατηγορία του reagularty, το Pindos Historic 11-13 Σεπτεμβρίου που μπορεί και να είναι το Ράλι Ακρόπολις (ιστορικό πάντα) της χρονιάς!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://web.anube.es/rallies/clasificacion/2578

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.