To Nissan QASHQAI ανακηρύχθηκε «Best Car for City Drivers»

By  |  0 Comments

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία αυτοκινήτου, οι νικητές των βραβείων New Car του  AutoTrader, αποφασίζονται από το βρετανικό αγοραστικό κοινό και ως εκ τούτου αποτελούν την “αφρόκρεμα” των μοντέλων που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Το QASHQAI ψηφίστηκε ως το «Best Car for City Drivers» («Καλύτερο Αυτοκίνητο για τους Οδηγούς της Πόλης») από 9.000 νέους ιδιοκτήτες QASHQAI.

Ο Erin Baker, διευθυντής σύνταξης του AutoTrader δήλωσε : “Το Nissan QASHQAI έλαβε αυτή τη διάκριση σε έναν διαγωνισμό με μεγάλο ανταγωνισμό. Το κόστος χρήσης είναι σημαντικό για τους οδηγούς της πόλης και σε αυτή την περίπτωση το QASHQAI θριαμβεύει. Με έναν άψογο συνδυασμό εξαιρετικής αξιοπιστίας, χώρου και άνεσης, το QASHQAI είναι ένας ξεκάθαρος νικητής.”

Ο Andrew Humberstone, διευθύνων σύμβουλος της Nissan Motor (GB) Ltd., πρόσθεσε : “Η συνταγή επιτυχίας του QASHQAI το οδήγησε, από την πρώτη μέρα, στην κορυφή της κατηγορίας crossover στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίζουμε αυτό το βραβείο, όχι μόνο για την αναγνώριση του QASHQAI ως ενός εξαιρετικού αυτοκινήτου για τους οδηγούς στην πόλη, αλλά και για το γεγονός ότι ψηφίστηκε από χιλιάδες ιδιοκτήτες QASHQAI. Έχουν εμπιστευτεί την Nissan και απολαμβάνουν την απόφαση της αγοράς τους, κάτι εξίσου σημαντικό για εμάς. “

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Nissan QAHSQAI, κατέχει τα σκήπτρα στην κατηγορία του. Για περισσότερο  από μια δεκαετία το QASHQAI  αποτελεί το απόλυτο urban crossover. Συνδυάζει με επιτυχία την πρακτικότητα και τον χαρακτήρα ενός SUV με το “αποτύπωμα”, τη δυναμική οδήγηση και το κόστος λειτουργίας ενός hatchback. Με χαμηλού κυβισμού,  υψηλής απόδοσης και οικονομίας κινητήρες βενζίνης, τεχνολογίας DiG-T  που αποδίδουν έως και 160PS, αλλά και diesel τεχνολογίας dCi, που αποδίδουν έως και 150PS,  το QASHQAI ικανοποιεί στο έπακρο τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών. Στην Ελλάδα, το Nissan QASHQAI καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, κατακτώντας και το 2019 την πρώτη θέση στις πωλήσεις της κατηγορίας C-SUV.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.