Ελληνική πρεμιέρα για Tesla

By  |  0 Comments

Η Tesla δημιουργεί στην Ελλάδα το πρώτο της κατάστημα, όπου θα μπορεί κανείς να αγοράσει επίσημα ένα από τα ηλεκτρικά μοντέλα της πρωτοποριακής μάρκας. Φυσικά, θα υπάρχει και επίσημο συνεργείο στην Αθήνα.

Η Tesla προσφέρει τα μοντέλα Model S, Model X και Model 3 και οι παραδόσεις ξεκινούν στα τέλη του 2020 και οι τιμές ξεκινούν από τα 45.990 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και τα έξοδα παράδοσης).

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του Elon Musk αναφέρει πως ενεργοποιεί το διαδικτυακό της design studio για την Ελλάδα. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα Model S, Model X και Model 3, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020.

Κι όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση “Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), κορυφαίες βαθμολογίες ασφάλειας και άφθονους χώρους φόρτωσης, δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην απαλλαγείτε από τις εκπομπές καυσαερίων”.

Το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 45.990 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης.

Αυτό το τρίμηνο, η Tesla θα ανοίξει ένα pop-up κατάστημα στην Αθήνα, ώστε να μπορούν οι υποψήφιοι αγοραστές να δουν τα οχήματα από κοντά και να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα Model S, Model X ή Model 3.

Η Tesla θα δημιουργήσει επίσης ένα κέντρο σέρβις στην Αθήνα προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός Tesla να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους. Πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να επεκτείνει το δίκτυο τέτοιων σταθμών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

οντέλοΚίνησηΑυτονομία (WLTP)Τιμή (€) που περιλαμβάνει ΦΠΑ και έξοδα παράδοσης – δεν έχει αφαιρεθεί το κίνητρο  “Κινούμαι Ηλεκτρικά”
Model 3 Standard Range PlusRWD409 km45.990 €
Model 3 Long RangeAWD560 km54.990 €
Model 3 PerformanceAWD530 km60.990 €
Model S Long RangeAWD610 km83.990 €
Model S PerformanceAWD590 km99 .990€
Model X Long RangeAWD505 km89.990 €
Model X PerformanceAWD485 km105.990 €

Περισσότερα εδώ:

https://www.tesla.com/el_GR/support/incentives

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.