Τα νέα της ΕΟΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Η διοίκηση της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α χαιρετίζει όλα τα Σωματεία-Μέλη της και ευελπιστεί ότι, με αυτή την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει, θα ξεκινήσει μία γόνιμη διαρκής ανταλλαγή πληροφοριών και δεδομένων μεταξύ υμών και ημών.


 
Τα Ομοσπονδιακά Νέα θα κυκλοφορούν διαδικτυακά σε όλα τα Σωματεία-Mέλη. Εδώ θα δημοσιοποιούνται πληροφορίες κάθε μορφής που μας αφορούν όλους. Θα περιέχουν ανακοινώσεις που προέρχονται από τον κρατικό μηχανισμό και αποκτούν νομική ισχύ είτε αυτές είναι νόμος είτε ΚΥΑ είτε οτιδήποτε άλλο που μας υπαγορεύεται. Θα περιέχουν επίσης, στο βαθμό που κρίνονται αξιόπιστες, εξαγγελίες που ενδέχεται να αποκτήσουν νομική ισχύ. Θα διαβιβάζουν, τέλος, πληροφορίες που παρέχουν τα Σωματεία, είτε αυτές αναφέρονται στις κάθε μορφής εκδηλώσεις που διοργανώνουν είτε σε άλλα θέματα όπως π.χ. διοικητικά και αρχαιρεσιών των ίδιων.
Οι φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τα κείμενα είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες.


 
 Δεν θα αναρτώνται προσωπικές απόψεις και κρίσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές είναι εν δυνάμει εριστικές. Τα Ομοσπονδιακά Νέα δεν αποβλέπουν να γίνουν φορέας των προβλημάτων που ταλανίζουν το ιστορικό όχημα, όσο κι αν αυτά είναι σημαντικά και επείγοντα. Για αυτά υπάρχουν άλλα φόρα. Ο σκοπός των Oμοσπονδιακών Nέων είναι η συνεχής ενημέρωση, αλλά και η δημιουργία κλίματος προσέγγισης μεταξύ Σωματείων που είτε λόγω εσωτερικής τους οργάνωσης είτε για άλλες αιτίες, δεν είχαν μέχρι τώρα στη διάθεσή τους ένα μέσον για να πληροφορηθούν το ένα για τις δραστηριότητες του άλλου.


 
Θα πάρει χρόνο, όμως μπορεί να πετύχει. Στα Σωματεία περνάει η υποχρέωση να συμβάλουν στη δημιουργία αυτού του κλίματος αλληλεγγύης και αρμονικής συνύπαρξης που μέχρι σήμερα περιμέναμε να τη δούμε, καμιά φορά μέσα από αντεγκλήσεις, στις γενικές συνελεύσεις, δηλαδή μια φορά τον χρόνο. Η εκάστοτε εκλεγμένη διοίκηση της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. είναι εκ των πραγμάτων υπεύθυνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις της και κρίνεται για αυτές. Όμως τα Σωματεία-Μέλη θα μπορούν από τώρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εντονότερα και να βοηθήσουν στη λήψη των σωστών αποφάσεων, μέσα από την παροχή πληροφοριών που το καθένα από αυτά διαθέτει, που όμως δεν έφθαναν πάντα στη διοίκηση.
Όπως και αντίστροφα.
 

Να υπενθυμίσουμε εδώ τι έγινε στις εκλογές:

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2020 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας στο κτήριο της ΦΙΛΠΑ.

Μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, κατά τις οποίες ψήφισαν 84 εκλέκτορες από όλη την Ελλάδα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συγκροτήθηκε σε Σώμα υπό την ακόλουθη σύνθεση και ανατέθηκαν οι παρακάτω αρμοδιότητες:

Διοικητικό Συμβούλιο

Δημήτρης Βερναρδάκης – Πρόεδρος
Δημητρακόπουλος Αντώνης – Αντιπρόεδρος
Χόλης Γιάννης – Γενικός Γραμματέας
Τσαπέπας Πέτρος – Ταμίας
Αμούργης Δημήτρης – Μέλος/Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ασμάτογλου Γιάννης – Μέλος/Βοηθός Ταμία
Μαριολόπουλος Παναγιώτης – Μέλος
Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι την τακτική Γενική Συνέλευση Ιουνίου του έτους 2022.

Επίσης, από τις αρχαιρεσίες εκλέχθηκαν και συγκροτήθηκαν οι κάτωθι επιτροπές με τα εξής τακτικά μέλη:

Εξελεγκτική επιτροπή

Κοζανίτης Νίκος

Τορώσης Λευτέρης

Πειθαρχική επιτροπή

Λάνδρου Γιάννης

Ντάγκαλος Χρήστος

Καλαϊτζίδης Νίκος

Τεχνική επιτροπή

Γεωργιάκος Μιχάλης

Smith Robert

Παπουτσής Θανάσης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.