Αλλαγές στο πρόγραμμα

By  |  0 Comments

Η συνεχώς αυξανόμενη ανησυχία για τη διασπορά του Covid-19 και κατά συνέπεια τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την αποφυγή μετάδοσής του, αναμενόμενα επηρεάζουν και το πρόγραμμα αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Crosscar EKO Racing Dirt Games.


Ειδικότερα, ο 4ος και τελευταίος αγώνας του θεσμού, που ήταν προγραμματισμένος για τις 19-20 Δεκεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής Αγώνων, θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου, στο “Διαδρόμιο”. Παράλληλα, μετατίθεται κατά μία ημέρα νωρίτερα ο 3ος αγώνας του θεσμού και ως εκ τούτου, οι δύο τελευταίοι γύροι του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στο “Διαδρόμιο”.
Η αλλαγή γίνεται με γνώμονα τη μείωση -κατά το δυνατόν- των μετακινήσεων των αγωνιζόμενων και των ομάδων υποστήριξης, αλλά και για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ακύρωσης του τελευταίου αγώνα, καθώς τα μέτρα εντείνονται κάθε βδομάδα.
Οι αγωνιζόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους δύο τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο αγώνας θα διεξαχθεί με αριστερόστροφη φορά και την Κυριακή με δεξιόστροφη, ενώ την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί Track Day αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες των αγώνων.
Την ευθύνη διοργάνωσης των έχει η ΑΛΑ Κορινθίας. Χορηγός ονομασίας του θεσμού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας, ενώ ο θεσμός καλύπτεται τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.