Βράβευση MINI στα Sales Excellence Awards 2020

By  |  0 Comments

To Bronze Award στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος» κατέκτησε για ακόμα μία χρονιά η ΜΙΝΙ στα φετινά Sales Excellence Awards για το λανσάρισμα των μοντέλων MINI John Cooper Works στην Ελληνική αγορά.

Τα μοντέλα MINI John Cooper Works συναρπάζουν, με το μυώδες παρουσιαστικό, τον μπάσο βρυχηθμό και την ασυναγώνιστη ισχύ των 306 hp. Οι ασυγκράτητες επιδόσεις που προσφέρουν, αποτελούν τη μετενσάρκωση των θρύλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δημιούργησε ο John Cooper και αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία των αγώνων αυτοκινήτων. Αυτά τα σημαντικά χαρακτηριστικά και αξίες της μάρκας επικοινωνήθηκαν στο Ελληνικό κοινό με ξεχωριστές εκδηλώσεις και happenings από τη MINI Hellas.

Αντί της καθιερωμένης τελετής απονομής των προηγούμενων ετών, η Boussias Communications με το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) πραγματοποίησε τελετή φωτογράφησης την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 στον πολυχώρο House 124.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Μάνος Δρακωτός, Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα και η Δήμητρα Μπίκου, Head of MINI Marketing.

Τα Sales Excellence Awards, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στις Πωλήσεις σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από καθηγητές Πανεπιστημίων και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που μέσω αδιάβλητης διαδικασίας αξιολογούν τις πρακτικές πωλήσεων των εταιρειών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.