Προσφορά Countryman

By  |  0 Comments

Η Βρετανική μάρκα αυτοκινήτου ΜΙΝΙ πάντα ξεχώριζε για την διαχρονικότητα στο design, την go-kart διασκεδαστική οδήγηση και για τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της. Ο αυθεντικός χαρακτήρας ΜΙΝΙ όμως δεν περιορίζεται μόνο στα μοντέλα αλλά αποτυπώνεται και στους ευρηματικούς τρόπους που βρίσκει η μάρκα για να επικοινωνεί με τους ‘φίλους’ της. Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Black Friday, η ΜΙΝΙ δίνει το δικό της στίγμα στην αγορά καινοτομώντας και εστιάζοντας σε μία ημέρα ειδικά αφιερωμένη στις online αγορές – τη «Cyber Monday».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινούν οι «MINI Cyber Days» από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, όπου το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρεται σε ένα μοναδικό cyber deal με το πακέτο εξοπλισμού Spice* με €22.540, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9%** και ένα Δώρο έκπληξη!

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν από το μοναδικό MINI Cyber deal, θα πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα www.mini.com.gr/cyberdays και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν το κουπόνι** με το μοναδικό κωδικό τους. Στην συνέχεια, θα ενημερωθούν από εκπρόσωπο του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να πραγματοποιηθεί η αγορά και να επωφεληθούν από το μοναδικά χαμηλό επιτόκιο και να πάρουν το Δώρο τους.

*Το πακέτο εξοπλισμού Spice περιλαμβάνει: Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, Ζάντες ελαφρού κράματος 17”, Ράγες οροφής, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Υπηρεσίες MINI Connected, Πακέτο αποθηκευτικών χώρων και Απομακρυσμένες υπηρεσίες.

**Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.