Στην Ελλάδα το νέο Opel Mokka

By  |  0 Comments

Το νέο Opel Mokka κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι. Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο που λανσάρει το νέο ‘πρόσωπο’ της μάρκας Opel Vizor (το οποίο αγκαλιάζει όλο το εμπρός τμήμα και ενσωματώνει αρκετές τεχνολογίες) με το νέας σχεδίασης λογότυπο Opel Blitz, ενώ το όνομά του αναγράφεται στο κέντρο της πίσω πόρτας. Επίσης, είναι το πρώτο με πλήρως ψηφιακό ταμπλό Pure Panel. 

Ετοιμάζεται να έρθει και στη χώρα μας με τιμή από 18.494 ευρώ, για την έκδοση βενζίνης 1,2 και 100 ίππων.

Στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού (Edition), η έκδοση diesel 1.5 110 ίππων κοστίζει 20.191 ευρώ.

Διαθέσιμη θα είναι και η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του αυτοκινήτου, η τιμή της οποίας ωστόσο δεν έχει έχει ανακοινωθεί. 

Το Mokka-e με πράσινο φινίρισμα αμαξώματος και οροφή/καπό σε μαύρο χρώμα ενσαρκώνει την ηλεκτρική οδηγική απόλαυση με μηδενικούς ρύπους. Ο ηλεκτροκινητήρας παράγει 100kW (136hp) με μέγιστη ροπή 260 Nm άμεσα διαθέσιμη από την εκκίνηση. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία προγράμματα οδήγησης – Normal, Eco και Sport. Με μπαταρία 50 kWh, το Opel Mokka-e προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 324 km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Το νέο Mokka-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης όπως επιτοίχιο φορτιστή (wall box), ταχεία φόρτιση ή με καλώδιο σε οικιακή πρίζα: από μονοφασική μέχρι τριφασική με 11 kW. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις Mokka-e υποστηρίζουν, στάνταρ, σύστημα ταχείας φόρτισης με συνεχές ρεύμα 100 kW (DC).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.