Χριστούγεννα με τη στιλιστική υπογραφή ΜΙΝΙ

By  |  0 Comments

Αν έχετε ξεκινήσει την αναζήτηση δώρων για την οικογένεια και τους φίλους σας ή θέλετε να προσθέσετε κάτι ακόμα στη δική σας λίστα επιθυμιών, η MINI Lifestyle Collection αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης. Οι θαυμαστές της MINI, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες τους. Μία περιήγηση στην πολυσυλλεκτική γκάμα προϊόντων είναι αρκετή για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Ξεχωριστό στυλ στην καθημερινότητα και στα ταξίδια σας.

Οι τσάντες και οι βαλίτσες της MINI Lifestyle Collection συμπληρώνουν μοναδικά το στυλ σας σε κάθε σας εμφάνιση: Η MINI Contrast Zipper Totepack είναι ένα απόλυτα χρηστικό αξεσουάρ στο γραφείο ή στα ψώνια. Η μαύρη τσάντα κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο PET και φέρει μία επενδεδυμένη θήκη για laptop στο πίσω τμήμα, ενώ το τυπωμένο, φτερωτό έμβλημα MINI και φερμουάρ σε αντίθετες αποχρώσεις – λευκό και ενεργειακό κίτρινο, αποτελούν ξεχωριστές πινελιές. Μία επιπλέον θήκη για laptop και μία εσωτερική θήκη με φερμουάρ διασφαλίζουν την τάξη μέσα στην τσάντα. Εναλλακτικά ή συμπληρωματικά, διατίθεται η τσάντα MINI Contrast Zipper Laptop Bag στην ίδια απόχρωση, σχεδίαση και από το ίδιο υλικό. Με θήκες για laptop, έγγραφα και στυλό, είναι ιδανική για κομψές εμφανίσεις σε επαγγελματικές συναντήσεις.

Η αθλητική τσάντα MINI Tricolour Block Duffle Bag προσφέρει αρκετό χώρο για μία μίνι απόδραση από την πίεση και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Κατασκευάζεται από αδιάβροχο καραβόπανο με πλαστικοποιημένο πάτο και λαβές μαύρου χρώματος και περιλαμβάνει αφαιρούμενο ιμάντα ώμου και άγκιστρο για κλειδιά στο εσωτερικό.  Αναμφισβήτητα MINI: Οι αντίθετες ρίγες σε Energetic Yellow και το λεκτικό σήμα  MINI τυπωμένο στο εμπρός τμήμα.

Οι σκληρές βαλίτσες της MINI Lifestyle Collection, που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, παρέχουν ευελιξία στα ταξίδια με όλη την οικογένεια. Τέσσερα ροδάκια, τηλεσκοπική λαβή και αδιάβροχο φερμουάρ με λουκέτο συνδυασμού TSA αναβαθμίζουν τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Υπάρχει ένα ανάγλυφο λογότυπο MINI στο εμπρός τμήμα των βαλιτσών. Το MINI Trolley είναι πραγματικά εντυπωσιακό με το κατακόκκινο “Chili Red” χρώμα του και χωρητικότητα 76 λίτρων. Ιδανικό για μικρότερα ταξίδια: Το MINI Cabin Trolley σε κλασικό μαύρο με χωρητικότητα 36 λίτρων, πρακτικό εμπρός άνοιγμα και αφαιρούμενη τσάντα laptop. Ένα στιλάτο αξεσουάρ για νεαρούς ταξιδιώτες είναι το MINI Kids Trolley σε Chili Red. Στο εσωτερικό υπάρχουν πολυάριθμες θήκες ενώ η επένδυση φέρει τυπωμένα μοτίβα  bulldog και αυτοκινήτων κάνοντας το πακετάρισμα απόλαυση.

Άνετα, βιώσιμα, αυθεντικά: Νέα είδη ένδυσης από την MINI Lifestyle Collection .

Με την άνετη γραμμή και την αυθεντική τους σχεδίαση, τα είδη ένδυσης της MINI Lifestyle Collection είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους φίλους της μάρκας MINI, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το γυναικείο φούτερ MINI Loop Wing Logo Sweatshirt κατασκευάζεται από οργανικό βαμβακερό fleece με διαγώνια πλέξη προσφέρει μέγιστη άνεση. Διατίθεται σε μαύρο ή Chili Red. Ξεχωριστές λεπτομέρειες αποτελούν το κεντημένο φτερωτό έμβλημα ΜΙΝΙ σε μαύρο ή λευκό και οι διακριτικές ρίγες στο λαιμό, τα μανίκια και το τελείωμα. Το παιδικό φούτερ MINI Loop Wordmark Sweatshirt Kids αποτελείται επίσης από 100% οργανικό βαμβάκι. Η έκδοση Chili Red έχει λεπτομέρειες σε Icelandic και μαύρο, ενώ το πράσινο φούτερ έχει μαύρες και λευκές λεπτομέρειες. Επίσης φέρει το λεκτικό σήμα MINI σε μαύρο και λευκό.

Διασκέδαση για τους λιλιπούτιους ‘ fan ’ της MINI .

Οι νεαροί γονείς θα ενθουσιαστούν με τα δώρα για παιδιά όλων των ηλικιών της MINI Lifestyle Collection. Με το Βρεφικό Σετ Δώρου MINI Cars Stripes Gift Set ακόμα και τα μικρότερα παιδιά είναι έτοιμα για μία εμπειρία MINI από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου, το σετ που προορίζεται για μωρά έξι έως εννέα μηνών περιλαμβάνει σκουφάκι με κλασική ριγέ σχεδίαση και τη λέξη MINI με λευκούς χαρακτήρες και πέντε ζευγάρια κάλτσες σε διαφορετικά μοτίβα και χρώματα. Το πάνινο αυτοκινητάκι MINI Knitted Car από πλεκτό βαμβάκι είναι χουχουλιάρικο και πλένεται στο πλυντήριο. Έχει βασικό χρώμα Chili Red, μαύρη οροφή και κίτρινους προβολείς, ενώ υιοθετεί τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI. Το MINI Bulldog είναι ένα στιλάτο, λούτρινο σκυλάκι για τους μικρούς μας φίλους. Γκρι κοτλέ με λευκό εμπρός τμήμα, αφαιρούμενα ποδαράκια και μία κόκκινη μπαντάνα με μαύρο φτερωτό έμβλημα MINI χαρίζουν στη μασκότ της MINI ακαταμάχητη γοητεία.

Η διασκεδαστική εγγύηση στο παιδικό δωμάτιο είναι εγγυημένη με το MINI Pull Toy Car. Το σπορ αυτοκινητάκι είναι βαμμένο σε classic red και κατασκευάζεται από ξύλο οξιάς με πιστοποίηση FSC. Έχει λευκή οροφή και ρίγες στο καπό, λαστιχένια ροδάκια και ένα σκοινί για να τραβάς. Οι νεαροί οδηγοί ηλικίας 18 μηνών και πάνω μπορούν να επιλέξουν το MINI Baby Racer To push car σε σύγχρονη σχεδίαση MINI είναι βαμμένο σε Chili, ενώ έχει λευκές ρίγες στο καπό και μεγάλους τροχούς με αθόρυβα λάστιχα. Στάνταρ εξοπλισμός: τιμόνι ασφαλές για παιδιά και αφαιρούμενο μαξιλάρι καθίσματος που πλένεται. Η απόλαυση για όλη την οικογένεια είναι εγγυημένη με τα MINI Pick  up Sticks. 41 sticks από μπαμπού με πολύχρωμες ρίγες δοκιμάζουν τις ικανότητες των παικτών. Είναι τοποθετημένα σε ένα κυλινδρικό κουτί με τυπωμένο το φτερωτό έμβλημα ΜΙΝΙ.

Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής με ΦΠΑ:

MINI Contrast Zipper Totepack – 89, 00€

MINI Contrast Zipper Laptop Bag – 67, 00€

MINI Tricolour Block Duffle Bag – 89, 00€

MINI Trolley σε Chili Red – 265, 00€

MINI Cabin Trolley σε μαύρο – 265, 00€

MINI Kids Trolley σε Chili Red – 190, 00

MINI Loop Wing Logo Sweatshirt – 94, 00€

MINI Loop Wordmark Sweatshirt Kids – 53, 00€

MINI Cars & Stripes Gift Set – 48, 00€

MINI Knitted Car – 54, 00€

MINI Bulldog – 48, 00€

MINI Pull Toy Car – 29, 00€

MINI Baby Racer – 156, 00€

MINI Pick-up Sticks – 21, 00€

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.