Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα

By  |  0 Comments

Οι 27 δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ο οποίος εδώ και μια δεκαπενταετία είναι ο μόνος ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και διασυνδέσεις με συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, καθώς οι εκλέκτορές του αρθρογραφούν σε πληθώρα σημαντικών εντύπων και ψηφιακών μέσων, θα παρουσιάσουν στις 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:30, την ψηφοφορία τους, που θα αναδείξει το «Αυτοκίνητο του 2021» για την Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα 10 αυτοκίνητα που θα διεκδικήσουν τον επίζηλο τίτλο προέκυψαν από τα  22 συνολικά καινούργια μοντέλα που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους 12 μήνες στη χώρα μας και είναι, με αλφαβητική σειρά τα εξής:

Ford Puma, Hyundai i20, Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 2008, Renault Captur, Seat Leon, Skoda Kamiq, Toyota Yaris, VW ID 3.

Τα κριτήρια επιλογής αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, το κόστος αγοράς και χρήσης αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που προάγει την ιδέα της σύγχρονης αυτοκίνησης στους Έλληνες καταναλωτές και τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Η εκδήλωση φέτος και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι digital και θα προβληθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας LiveOn, της ΕΡΤFlix, της ΕΤ3, από το site του θεσμού (www.atx.gr) καθώς και από μια σειρά από sites.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχει το περιοδικό του «Αυτοκινήτου του 2021» το οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει τόσο από το site του θεσμού και μια σειρά από άλλα sites όσο και στο https://issuu.com/atxelladas/docs/____2021_web

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου (ΣΕΑΑ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ)

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη των εταιριών Εθνική Ασφαλιστική & NBG Leasing, ενώ την επιμελείται η εταιρία CGC Communication.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.