Το Mini Countryman αλλιώς (video)

By  |  0 Comments

Μία πρωτοποριακή προσέγγιση επέλεξε η ΜΙΝΙ για να επικοινωνήσει τη μοναδικότητα του νέου MINI Countryman. Η Βρετανική μάρκα αυτοκινήτου συνεχίζει να εκπλήσσει με εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας την Ελληνική αγορά δημιουργώντας μία νέα ξεχωριστή σειρά από documentaries που προβάλλονται σε όλες τις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ΜΙΝΙ.

Τα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες καταξιωμένων ανθρώπων που μέσα από την καθημερινότητα της δημιουργικής τους ενασχόλησης, βρίσκουν μοναδικούς τρόπους να προσθέτουν έμπνευση, συναίσθημα και πάθος σε αυτό που κάνουν. ‘Πρωταγωνιστές’ των δύο ΜΙΝΙ documentaries είναι ο ταλαντούχος φωτογράφος υποβρύχιων λήψεων, Στέφανος Κόντος, και ο καταξιωμένος Inspiration speaker & Executive Director του TEDx Athens, Δημήτρης Κόκκορης.

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «On a single breath», που ξεκίνησε να προβάλλεται την περασμένη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ο Στέφανος μας ‘ταξιδεύει’ στο βυθό της θάλασσας όπου μας παρουσιάζει έναν μαγευτικό υποθαλάσσιο κόσμο ικανό να μας εμπνεύσει και να μας ενθουσιάσει με τις σπάνιες ομορφιές που κρύβει. Το νέο ΜΙΝΙ Countryman τον συντροφεύει σε κάθε του εξερεύνηση. Με μοναδική ευρυχωρία, πρακτικότητα και ασυναγώνιστο off-road οδηγικό χαρακτήρα, το MINI Countryman είναι το πλέον κατάλληλο όχημα που προσθέτει έμπνευση στην απόλυτη περιπέτεια.

Μπορείτε εδώ να δείτε το πρώτο video «On a single breath» των ΜΙΝΙ documentaries ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει το δεύτερο επεισόδιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.