Το Nissan Juke και το “The Happy Holiday Playlist”

By  |  0 Comments

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το Nissan JUKE μας ανεβάζει τη διάθεση με μια με μια ευχάριστη μουσική λίστα (playlist) από ξεχωριστές μελωδίες. Το “The Happy Holiday Playlist” είναι γεμάτο με χαρούμενες μελωδίες και σίγουρα θα βάλει στο πνεύμα των εορτών τους οδηγούς, ανεξάρτητα από το τι έχουν προγραμματίσει.

Επιμελημένη από ομάδες της Nissan σε όλη την Ευρώπη, η playlist, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω streaming και στην Ελλάδα, περιέχει  δημοφιλή τραγούδια που όλα μαζί συνθέτουν ένα διασκεδαστικό soundtrack για την περίοδο των εορτών.

Η μουσική διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην διάθεσή μας και είναι μια πολύ απαραίτητη “θεραπεία”, μετά από ένα δύσκολο 2020. Μια πρόσφατη μεγάλη έρευνα, κατέδειξε ότι το 89% των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι η μουσική είναι απαραίτητη για την ευημερία τους, ενώ το 81,8% αντλεί θετική ενέργεια από την μουσική για περισσότερη ευτυχία.

“Η χαρά της οδήγησης συμβαδίζει με την αναζωογονητική δύναμη της μουσικής. Με τη διασκεδαστική του προσωπικότητα και το premium ηχοσύστημα Bose Personal Plus, το Nissan JUKE προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να απολαύσετε μια διαδρομή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το JUKE βρίσκεται  πραγματικά στο στοιχείο του”, δήλωσε ο Arnaud Charpentier, Αντιπρόεδρος Product Marketing της Nissan Europe.

Προσφέροντας μια πραγματικά “πολύχρωμη” μουσική παλέτα, η επιλογή των τραγουδιών αποπνέει μια αίσθηση θετικότητας, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το εξατομικευμένο ηχοσύστημα Bose Personal Plus του Nissan JUKE.

Ένα νέο επίπεδο ακουστικής απόλαυσης : JUKE και Bose Personal Plus

Εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη, premium τεχνολογία ακουστικής,  το ηχοσύστημα Bose Personal Plus έχει σχεδιαστεί ειδικά για το JUKE. Διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς  τοποθετημένο για να “γεμίσει” την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων,  δίνοντας σε κάθε νότα ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα.

Αυτό που ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus από τα ανταγωνιστικά ηχοσυστήματα  είναι τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο κάθε μπροστινό προσκέφαλο,  γεγονός που μεταφράζεται σε μια προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία. Τα συγκεκριμένα  ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου, προκειμένου να προσφέρουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με NissanConnect και Wi-Fi εντός αυτοκινήτου

Εξοπλισμένο με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης NissanConnect της Nissan, ο οδηγός του JUKE μπορεί  εύκολα να μεταδώσει σε ροή την νέα playlist, καθ’ οδόν. Χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση των smartphones, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή Spotify μέσω Apple CarPlay® ή Android Auto®, επιτρέποντάς τους να τραγουδούν και να διασκεδάσουν.

Για εκείνους τους επιβάτες που θέλουν να απολαύσουν τα τραγούδια χωρίς να ενοχλούν τους άλλους, το ενσωματωμένο Wi-Fi hotspot του JUKE επιτρέπει έως και οκτώ ξεχωριστές συσκευές να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη ροή τραγουδιών εν κινήσει.

Η λίστα αναπαραγωγής Happy Holiday μπορεί να μεταδοθεί σε ροή στο Spotify, από τον σύνδεσμο https://open.spotify.com/playlist/3JMDeMhg5EDAmG8isGZiX3

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.