Διαδικτυακή συνάντηση ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Η πανδημία μπορεί να μας έχει κλείσει μέσα και να μην μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας ιστορικά αυτοκίνητα, αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω!

Έστω και διαδικτυακά και μέχρι να επιτραπεί να γίνουν κλασσικές εκδηλώσεις, η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει εκδήλωση, διαδικτυακά αυτή τη φορά και δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Διαδικτυακή Συνάντηση να διαγωνιστούν για το πιο όμορφο αυτοκίνητο για να κερδίσουν ένα συμβολικό δώρο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συμμετάσχετε είναι να γυαλίσετε το αγαπημένο σας ιστορικό αυτοκίνητο, να τυπώσετε την πινακίδα της εκδήλωσης σε μέγεθος Α4 (αντιγράψτε την εικόνα από την ανάρτηση) αναρτήσετε την στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας και στείλτε έως 3 φωτογραφίες που να το αναδεικνύουν. Μια επιτροπή από επώνυμους λάτρεις των ιστορικών οχημάτων θα βαθμολογήσει όλες τις συμμετοχές και θα αναδείξει τις καλύτερες που θα κερδίσουν όμορφα αναμνηστικά δώρα (πλακέτες, κονκάρδες, μπρελόκ, συλλεκτικά μπλουζάκια, καπελάκια κλπ). Περισσότερες πληροφορίες από την γραμματεία της λέσχης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετοχές κλείνουν στις 15/2/2021. Ετοιμάστε λοιπόν την συμμετοχή σας άμεσα και τραβήξτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες!

Στο μεταξύ η λέσχη προχωράει δυναμικά για καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη της και με τους φίλους του ιστορικού αυτοκινήτου γενικότερα. Ένα νέο, ψηφιακό και προηγμένο τηλεφωνικό κέντρο και μία ακόμη γραμμή επικοινωνίας θα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση ουσιαστικά. Εκτός από το γνωστό 210 6534700 τώρα θα λειτουργεί και η γραμμή 210 6006700 ενώ ο αυτόματος τηλεφωνητής θα οδηγεί τον καλούντα στην κατάλληλη υπηρεσία που θα τον εξυπηρετήσει γρήγορα και αποτελεσματικά (τεχνική επιτροπή, ανανεώσεις, γενικές πληροφορίες κλπ).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.