Ικανότητα και εμπειρία

By  |  0 Comments

H βιωματική εμπειρία, τα διαδραστικά αποτελέσματα και η πρακτική παρέχουν την ”πιστοποίηση” της κάθε ομάδας karting. H Galatsis Racing Team δεν διαθέτει απλά τα απαραίτητα ως προς την πιστοποίηση αλλά κάτι επιπλέον: Το know-how το έχει μεταδώσει στην ομάδα ο ιδρυτής της και αντιπρόσωπος της Rotax στην Ελλάδα, Δημήτρης Γαλάτσης. Ένας άνθρωπος που επί 42 συναπτά έτη, η ενασχόλησή του με το αγωνιστικό karting είναι συνδεδεμένη μόνο με επιτυχίες. 

Στην Galatsis Racing Team έμαθαν να οδηγούν karting πολλοί μετέπειτα Πρωταθλητές, σπουδαίοι οδηγοί συνεργάστηκαν με την ομάδα όταν βρέθηκαν απέναντι στην ένταση του Πρωταθλητισμού και πέτυχαν το ζητούμενο και οδηγοί που το karting για αυτούς είναι χόμπι, βρήκαν την ανάλογη χαλαρότητα σε αυτήν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σεζόν που πέρασε. Στο μοναδικό θεσμό ολοκληρώθηκε το 2020, ένεκα των προβλημάτων με την πανδημία, στο Rotax Max Challenge έλαβαν μέρος τέσσερις Έλληνες οδηγοί. Οι τρείς στις ”μικρές” κατηγορίες Micro, Mini και Junior ήταν οδηγοί που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα. Οι Ηλίας Χρυσουλάκης, ο Χριστόφορος Μπέζας και ο Παναγιώτης Μπέζας αντίστοιχα στις κατηγορίες έδειξαν μία απίστευτη προσαρμοστικότητα και ανάλογη βελτίωση από την μία ημέρα στην επόμενη. Με την καθοδήγηση του Θανάση Δεγγεστίνου και οι τρεις οδηγοί βλέπουν πλέον το μέλλον τους στο σπορ με απίστευτη θετικότητα. 

Στη ίδια ομάδα, αλλά με εντελώς αντίθετο προσανατολισμό και ο Μάριος Σερλιδάκης στην κατηγορία DD2. Με σκοπό την ευχαρίστηση από την συμμετοχή, τον αγώνα και την προσπάθεια ο ”μεγάλος” της ομάδας έφτασε ως το βάθρο της κατηγορίας του. Κι έτσι απλά όχι μόνο το ευχαριστήθηκε αλλά το… κατα-ευχαριστήθηκε! 

Στην ομάδα ανήκει και ο Νίκος Κανελλόπουλος! Ο μικρός, μεγάλος πρωταγωνιστής της ΜΧ65. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του αναβάτη motocross θα συνδυαστούν και με την πρώτη του επίσημη συμμετοχή και σε αγώνα karting στο κορυφαίο θεσμό του Rotax Max Challenge ’21.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.