Πανέτοιμος ο ΣΙΣΑ!

By  |  0 Comments

Ο 28ος Γύρος Αττικής, που διοργανώνει ο ΣΙΣΑ είναι πανέτοιμος. Το Roadbook έχει ολοκληρωθεί. Εκκίνηση, Βούλα, Κορωπί, Βραυρώνα, Πόρτο Ράφτη, Κουβαράς (δις), Συντερίνα, Λαύριο, Άγιος Κωνσταντίνος και τερματισμός στον Μύθο στην Ανάβυσσο.

Συνολικά 120 χιλιόμετρα γεμάτα δράση με 6 ειδικές. Ο σύλλογος έχει καταθέσει αίτημα αδειοδότησης εδώ και εβδομάδες. Και περιμένει…

Αν αδειοδοτηθεί έγκαιρα, θα διοργανώσει τον αγώνα, στην προγραμματισμένη ημερομηνία, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Και ας είναι και με διαδικτυακή απονομή. Αν δεν για τις 27/2, τότε θα ζητά άδεια ανά εβδομάδα, μέχρι να ανοίξουν οι μηχανοκίνητες εκδηλώσεις. Ο ΣΙΣΑ δηλώνει και είναι πανέτοιμος.

Πέρυσι, το πλήρωμα Ν. Αρβανίτης & Ι. Χαραλαμπάκη με Lancia Fulvia 1,3S Coupe πήρε από νωρίς την πρωτοπορία και την κράτησαν μέχρι τέλους. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι περυσινοί πρωταθλητές Δ. Τρίκαρδος & Χ. Χατζής με Porsche 944 και οι Γ. Λάγγας & Ε. Μαλτέζου με Alfa Romeo 75 (φωτογραφία επάνω).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.