“Less Normal. More Mokka” (video)

By  |  0 Comments
  • «Ηλεκτρίζει»: Διεθνής καμπάνια 3600 με πρωταγωνιστή το δυναμικό νέο μοντέλο
  • Συναισθηματική: Τηλεοπτική διαφήμιση θετικής ενέργειας (“Feeling good”) με πνεύμα αυτοπεποίθησης
  • Εξωστρεφής: Δημιουργοί, σχεδιαστές και μουσικοί ως πρεσβευτές της μάρκας στην ψηφιακή εποχή
  • Συναρπαστική: Νέο Mokka με πρωτοποριακή σχεδίαση που εμπνέει και κορυφαίες τεχνολογίες που εντυπωσιάζουν

«Ο κόσμος επανεκκινείται. Μας απασχολεί λιγότερο το καύσιμο και περισσότερο η μπαταρία… Λιγότερο το «εγώ», περισσότερο το «εμείς», «εσείς», «όλοι μας». Λιγότερα λόγια, περισσότερη δράση. Less Normal, More Mokka.

Αυτό είναι το σενάριο της διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας του νέου Opel Mokka 360 μοιρών, η οποία κάνει σήμερα την πρώτη πανευρωπαϊκή της εμφάνιση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, τηλεόραση και υπαίθρια διαφήμιση. Το διαφημιστικό μήνυμα αντανακλά την πρωτοποριακή σχεδίαση και τις τεχνολογικές καινοτομίες του νέου μοντέλου, με το οποίο η Opel οδηγεί προς το μέλλον. Μήνυμα ξεκάθαρο και τολμηρό που αποπνέει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση. Το σλόγκαν της καμπάνιας τα λέει όλα: “Less normal. More Mokka.”

Πέρα από το τηλεοπτικό σποτ, η καμπάνια εμφανίζεται σε ψηφιακά μέσα, όπου επιλεγμένοι πρεσβευτές του Mokka, όπως δημιουργοί, σχεδιαστές μόδας, μουσικοί και influencers, καλλιτέχνες, όλοι με το δικό τους ξεχωριστό στυλ μεταδίδουν το μήνυμα. Από σήμερα, λοιπόν, το νέο Mokka δίνει το «παρών» σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από διαφημιστικά σποτ και lifestyle advertorials με κοινό τους χαρακτηριστικό το πόσο συναρπαστικά είναι!  

«Η καμπάνια μας για το νέο Mokka είναι τολμηρή, εξωστρεφής και γεμάτη εκπλήξεις. Αποπνέει θετική ενέργεια, στυλ και προοδευτικότητα» σχολιάζει ο Patrick Fourniol, Αντιπρόεδρος Brand Marketing της Opel. «Το νέο Mokka είναι αυτοκίνητο που προσελκύει την προσοχή και αλλάζει την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τη μάρκα μας. Με το Mokka επαναπροσδιορίζουμε την Opel και παρουσιάζουμε τη νέα μας, καθαρή και τολμηρή σχεδίαση με ορίζοντα δεκαετίας. Καθότι νεανικό, διασκεδαστικό, ηλεκτρικό και καινοτόμο από κάθε άποψη, το νέο μας μοντέλο ενσωματώνει όλες της αξίες της μάρκας Opel. Είναι συναρπαστικό, προσιτό και γερμανικό με τον πιο προοδευτικό τρόπο».

Τη μουσική επένδυση του διαφημιστικού σποτ εμπνεύστηκαν από κοινού η Opel με την εταιρία “VELOCITY McCANN” από τη Φρανκφούρτη. Πρόκειται για μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Broadway, “Feeling Good”, μιξαρισμένο ειδικά για την καμπάνια του νέου Mokka. Με τους περίφημους στίχους της εισαγωγής “It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me… and I’m feeling good“, το μουσικό θέμα δίνει τον τόνο όλης της καμπάνιας, και συμβολίζει μία επανεκκίνηση γεμάτη αυτοπεποίθηση, συνδυάζοντας ιδανικά την παράδοση με τον σύγχρονο στυλ. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που κάνει και το νέο Opel Mokka.   

«Το σποτ αυτό προσπαθεί να αποτυπώσει το πνεύμα της εποχής μας. Είναι σα να κάνει reset ο κόσμος, και παρότι όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν θέλουμε την κανονικότητα που είχαμε», μας εξηγεί χαρακτηριστικά ο Don Bryan, Executive Creative Director της VELOCITY McCann.

Καθαρό και τολμηρό: στο δρόμο της επιτυχίας με πρωτοποριακή σχεδίαση και κορυφαίες τεχνολογίες

Το Opel Mokka σχεδιάστηκε για να ξυπνά συναισθήματα και για να δείξει το δρόμο σε όλη τη μάρκα. Διόλου τυχαία, είναι το μοντέλο που εγκαινιάζει τη νέα πρόσοψη Opel Vizor και το επανασχεδιασμένο σήμα Opel – το περίφημο Blitz – ενώ είναι το πρώτο με αναγραφή του μοντέλου στο κέντρο της πίσω πόρτας. Επίσης, το νέο Mokka είναι το πρώτο Opel με Pure Panel ταμπλό και αποκλειστικά ψηφιακή εργονομία. Από το ντεμπούτο του, μάλιστα, το Mokka διατίθεται και με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, μαζί με τους ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.   

Επιπλέον, το νέο Mokka παραμένει πιστό στην παράδοση που χαρακτηρίζει τη μάρκα Opel, υιοθετώντας καινοτόμες τεχνολογίες από μεγαλύτερες κατηγορίες για να τις διαθέσει σε μεγαλύτερο εύρος αγοραστών. Διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού όπως το Advanced Cruise Control (ACC) και το Active Lane Positioning. Τα φώτα του αυτοκινήτου είναι κορυφαίας τεχνολογίας με προσαρμοζόμενους (adaptive) προβολείς εξοπλισμένους με σύστημα IntelliLux LED® Μatrix με 14 στοιχεία, το οποίο είναι αντιθαμβωτικό και μοναδικό στην κατηγορία του Mokka. Όλες οι εκδόσεις της γκάμας διαθέτουν ηλεκτρικό χειρόφρενο και σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης Traffic Sign Recognition. Προαιρετικά, το Mokka διατίθεται με κάμερα οπισθοπορείας1800, καθώς και με τα συστήματα Automatic Park Assist, Flank Guard και Side Blind Spot Alert.

Το Mokka-e έχει κατακτήσει το τίτλο του “Connected Car Award 2020”. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ανακηρύχτηκε νικητής ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα της συμπαγούς κατηγορίας από τους αναγνώστες των περιοδικών Auto Bild και Computer Bild.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.